Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00

Omvendt betalingspligt på moms

Indhold

Omvendt betalingspligt for moms

Omvendt betalingspligt for moms er trådt i kraft pr. 1.7.2014 og påvirker virksomhedskøb af bl.a. mobiletelefoner, tablets, PC’er, bærbare computere og spillekonsoller, samt en række andre varer inden for IT og elektronik.

I forhold til dine køb på Lomax.dk har den omvendte betalingspligt den betydning, at du, som virksomhed, ikke længere skal betale moms for varer der er omfattet den omvendte betalingspligt. I stedet har du som køber selv ansvar for afregning af momsen på disse varer.

De nye regler kan virke omstændelige, men hos Lomax har vi gjort vores bedste for at gøre det så overskueligt som muligt for dig som kunde. Derfor kan du, hvis du er logget ind, nemt se hvilke varer der er omfattet af de nye regler og som du derfor ikke skal betale moms af. Samtidig vil du kunne se dette i såvel indkøbskurven som på din ordrebekræftelse og faktura.

De varer, der er omfattet af reglerne for omvendt betalingspligt inkluderer:

  • Bærbare computere
  • Tablets
  • Mobiltelefoner, herunder smartphones
  • Spillekonsoller

 

Har du yderligere spørgsmål kan du få svar på de mest stillede spørgsmål om omvendt betalingspligt for moms i vores hjælpe-sektion. Du er også velkommen til at ringe til Lomax på 47 36 80 00. Vi sidder klar alle hverdage mellem 8:00 og 16:00.