Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00

Find blæk og toner

Find blækpatroner, lasertoner, kopitoner og farvebånd til din printer.
Hjælp

Eksempelvis: ”LaserJet 4200”
Vi har desværre ingen registrerede tilbehør til den valgte printer. Kontakt venligst Lomax salgsafdeling på tlf. 47 36 80 00
eller på e-mail: salg@lomax.dk. eller via vores chat:
cartridge

Sådan finder du blækpatroner og tonere

Med Lomax "Blæk- og tonersøgning" kan du nemt finde blækpatroner eller tonere til din printer eller kopimaskine.

Du har 3 valgmuligheder:

  • Skriv printermodel
    Indtast modelnavnet eller modelnummeret på din printer eller kopimaskine. Modelnavn og modelnummer finder du tit på fronten af printeren eller kopimaskinen. Ofte er der også en stregkodelabel bag på enheden, hvor enhedens modelnavn og modelnummer bl.a. er angivet. Efterhånden som du indtaster, vil der komme en menu frem, der vil give dig nogle valgmuligheder ud fra det du har indtastet. Vælg din model og tryk på ”Fortsæt”.

  • Vælg producent
    Vælg her producenten af din printer eller kopimaskine i rullemenuen. Når du valgt producent kommer en ny menu frem, hvor du har mulighed for, at vælge den model printer eller kopimaskine du har. Når du har valgt både producent og model trykker du på ”Fortsæt”.

  • Producentens nummer
    Her har du mulighed for at søge på det modelnummer blækpatronen eller toneren har. Dette nummer står ofte både på selve blækpatronen eller toneren, og vil i de fleste tilfælde, også være skrevet på den emballage blækpatronen eller toneren kommer i. Efterhånden som du indtaster, vil der komme en menu frem, der vil give dig nogle valgmuligheder ud fra det du har indtastet. Finder du ikke, det du ønsker i denne menu, har du også mulighed for blot at indtaste nummeret, og derefter trykke på ”Fortsæt”.

 

Når du bruger Lomax "Blæk- og tonersøgning" til at finde alle de forbrugsstoffer der passer til din printer eller kopimaskine, viser vi ofte både producenternes originale forbrugsstoffer og kompatible blækpatroner og tonere. Disse kompatible forbrugsstoffer er ofte billigere end de originale, men du bør sikre dig, at du kender til din producents politik omkring brugen af kompatible blækpatroner og tonere, i forbindelse med garantiens dækning af din printer eller kopimaskine.

Lomax er en af Danmarks absolut førende leverandører af blækpatroner og tonere. Lomax fører over 50 forskellige mærker indenfor forbrugsstoffer. Heriblandt fra producenter som HP, Canon, Brother, Oki, Samsung, Lexmark, Konica Minolta og Xerox.