Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

SMS-backup til SikkertHjem alarm-pakker

Simkortet giver ubegrænset adgang til samtlige af alarmsystemets SMS-relaterede funktioner

Varenr.: 3220750
Total for 1 stk: 159,00 kr.
(198,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 2-4 hverdage

Sim-kort til SikkertHjem alarm-pakker

Gør brug af alarmsystemets; alarm-meldinger, status-meldinger, SMS-betjening mm. via et sim-kort fra SikkertHjem

Et SikkertHjem SMS-kort giver fuld adgang til Nabohjælp Netværk funktionen, hvor alarmerings SMS'er bliver fremsendt til dig og 4 af dine naboer, venner eller familiemedlemmer, hvis uheldet er ude. Du får samtidig mulighed for at benytte din mobiltelefon som fjernbetjening til alarmsystemet, hvor du let til- og frakobler systemet via en enkelt SMS. Sidst, men ikke mindst åbner SMS-kortet op for statusbeskeder, som informerer dig via SMS om f.eks. strømsvigt.

SMS-kortet dækker 12 måneders drift af alarmsystemet i form af ovennævnte funktioner. Der tilkommer ingen omkostninger til forbrug og kortet fornyes ikke automatisk, dog vil du 21 dage inden SMS-kortets udløb modtage en mail med tilbud om fornyelse af servicen, hvorfor du derved ikke behøver at skifte kortet ud med et nyt.

SMS-kortet giver ubegrænset adgang til samtlige af systemets SMS-relaterede funktioner, herunder alarm-meldinger, status-meldinger, SMS-betjening, m.m. Kortet er begrænset til kun at arbejde med SMS og ikke taleopkald. Ønskes alarm-meldinger foretaget som opkaldsalarm, skal et alternativt SIM-kort benyttes, f.eks. et taletidkort. Brugen af SMS-kortet er underlagt SikkertHjem's generelle vikår for brug.

SMS-kortet kan alene anvendes i alarmer opsat indenfor Danmarks grænser. Ikke inklusive Grønland og Færøerne. Kortet vil være i stand til at fremsende sms-beskeder til modtager som opholder sig i udlandet, så længe alarmsystemet hvori kortet er isat opholder sig indenfor Danmarks grænser.
SMS-kort handlet hos SikkertHjem må kun anvendes i et SikkertHjem alarmsystem. Brug af simkortet i andre mobiltelefoner, andre alarmsystemer og enhver anden form for enhed som kan kommunikerer via et simkort, er ikke tilladt og vil anses som værende brud på ihændeværende betingelser, hvilket vil resulterer i umiddelbar lukning af simkortet uden forudgående varsel.
 
SMS-kortet benytter Telenors netværk. Se hvor god dækning der er på din adresse her.

SMS-kortet skal aktiveres på www.sikkerthjem.dk/aktivering inden brug.

Specifikationer:

  • Netværk: Telenor 2G
  • Services SMS: Ja
  • MMS: Nej
  • Tale: Nej
  • GPRS: Nej
  • Varighed: 12 måneder
  • Passer til: S5-Touch™ og S6evo™ systemet

Pakken indeholder:

1 x SikkertHjem™ SMS-kort (12 måneder)