Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Netgear Arlo Q Plus, Smarthome overvågningskamera

Trådløs overvågning og smart kommunikation til virksomheden

Varenr.: 3237390
Total for 1 stk: 1.399,00 kr.
(1.748,75 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering
Leveringtid: 1-2 hverdage

NETGEAR Arlo Q Plus – Security Camera

Overvåg din ejendom 24/7 - Uanset hvor du befinder dig

Har du også svært ved at være flere steder på en gang? Med Arlo Q Plus overvågningssystem har du nu mulighed for at holde øje med det og dem der betyder mest for dig! Arlo Q Plus tilbyder unikke, fleksible strøm- og tilslutningsmuligheder takket være Power over Ethernet-funktionen. Du kan frit vælge om du ønsker tilslutning via Wi-Fi, kablet internet eller PoE. Bliv fortrolig med hvad der sker i din virksomhed, når som helst på dagen, fra hvor som helst i verden, ved hjælp af den gratis Arlo app.

Se og hør alt i ekstraordinær kvalitet via detaljeret og krystalklar 1080p HD opløsning. Lyt og snak via app'en på din smartphone, og giv beskeder videre til enhver der befinder sig i ejendommen, uanset om det er til rengøringspersonalet, vikaren mfl. - også når du ikke er til stede.

Arlo Q kameraet er designet til indendørsbrug og er udstyret med nat-syn, så det også kan optage om natten og i mørke rum, selv når lyset er slukket. Det er desuden udstyret med en bevægelsesalarm, som du nemt og enkelt kan aktivere, så du kan modtage push-beskeder eller mails, når der er udløst aktivitet på dit kamera uanset tidspunktet på dagen.

Med denne smarte trådløse løsning kan du hurtigt og enkelt montere dit kamera via det medfølgende vægbeslag og komme igang med overvågningen af din ejendom med det samme. Følg med i realtid eller gense din overvågning klart og tydeligt i 1080p, hvor alle detaljer er fanget i ægte HD kvalitet. Sørg for at opgradere din serviceplan og tilføj nemt og trådløst flere kameraer for at mest muligt ud af dit system. Tilkøb f.eks. et eller flere Arlo kameraer så du også kan nyde godt af udendørs overvågning i alt slags vejr

Og der er ingen grund til bekymring mht. pladsen af dine optagelser, du får nemlig plads online til de seneste 7 dages udløsning af aktivitetsoptagelser - helt gratis.

Pakken inkluderer:

  • 1 x 1080p HD, 100% trådløst, indendørskamera med IR nat-syn
  • 1 x Strømforsyningsadapter og kabel
  • 1 x Power-over-Ethernet (PoE) adapter
  • 1 x Vægmonteringsplade
  • 4 x Monteringsskruer
  • 1 x Arlo window klistermærke
  • 1 x Quick start guide
  • 7 Dages gratis cloud lagring
Dokumenter