Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

MM Lexmark C540H1MG Lasertoner Rød

Varenr.: 3176370
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 519,00 kr.
(648,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Undersøges
MM Print Supplies genproducerede lasertoner:

MM Print Supplies er et dansk mærke af printer forbrugsstoffer til laserprintere, blækprintere, frankeringsmaskiner samt farvebånd til skrivemaskiner, dankortterminaler m.m.

MM Print Supplies er et varemærke under MM varemærket. - Se mere på www.mmps.dk

MM Toner er et billigere, miljøvenlig alternativ i forhold til originale produkter. Lasertonerne er produceret i EU og er kompatible med de samme printere som den originale lasertonere. Alle MM Toner patroner er fremstillet af en genbrugt OEM patron.

Kvalitet
MM Toner er produceret på fabrikker der er ISO 9001:2000 og ISO 14001:2004 certificeret. Det betyder at du kan være sikker på, at produktionsprocesserne er af højeste kvalitet såvel som miljøvenlige. Alle MM Toner er produceret indenfor EU af europæerne, derved støtter du direkte det europæiske arbejdsmarked med MM Toner.

Alle lasertonere får nye essentielle komponenter installeret for at sikre perfekt printkvalitet - nye komponenter kan omfatter tromle / OPC enhed, PCR, viper klinge, doctor bladet m.m. Alle lasertonere er fremstillet til at møde eller overgå original patronens kvalitet.

Miljø
De genproducerede lasertonere er bygget fra indsamlede originale lasertonere i EU, og al produktion sker i EU. Dette hjælper med at sænke CO2-udslippet når de transporteres, mens konkurrerende og originale lasertonere hovedsagligt er produceret i Asien.

Desuden er MM Toner er pakket i genbrugs pap bokse for at minimere affaldsmængden.

Vidste du det?
- En ny bygget toner bruger op mod 3,3 liter olie i produktionen?
- Hvert år bliver over 300 millioner patroner smidt væk, og ender på lossepladser eller bliver brændt. Målt i vægt, svarer dette til mere end 30.500 afrikanske elefanter.
- Lagt fra ende til ende, ville patroner der er smidt væk i et år, kunne dække en afstand på mere end 38400 km - langt nok til at nå rundt om jorden!

Spar penge i forhold til original produktet og minimer byrden på Jorden med mindre affald.

Garanti
MM giver 2 års garanti.

Printer garanti
Når du bruger MM Toner er din printer garanteret mod eventuel skade som vores produkter kunne forvolde på brugerens printer. I det - usandsynlige - tilfælde, at en printer er beskadiget ved brug af en MM Toner, vil printeren enten blive erstattet med en ny printer eller repareres af en autoriseret tekniker.