Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser
E-mail

Nordahl Jewellery herrearmbånd, sort læder, 21 cm

Råt og maskulint herrearmbånd i ægte kalvelæder

Varenr.: 3250400
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 sæt: 200,00 kr.
inkl. moms
sæt
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 5-7 hverdage
Vejl. udsalgspris kr. 295,-

Til den kvalitetsbevidste mand - by SON of NOA

Vejl. udsalgspris kr. 295,-

Son of Noa er et spritnyt, dansk brand, som præsenterer en ny kollektion af rå herresmykker med både armbånd, ringe og manchetknapper i materialerne læder, sølv, onyx, tigerøje og hæmatit - perfekt supplement til at fuldende et råt maskulint look. 

Dette Son of Noa herrearmbånd er fremstillet af kraftigt, indfarvet blødt kalvelæder i en flot sort farve med kraftige stikninger. Armbåndet er forsynet med en stærk magnetisk lås i rustfrit stål, som nemt kan åbnes og lukkes med éen hånd. Låsen har en matteret overflade som flot fuldender det rå look. Armbåndet går fint til en klassisk, hvid skjorte men matcher også uden problemer håndleddets nyeste tatovering.

Lad det rustikke armbånd stå alene eller lad det spille op til dit armbåndsur eller et stenarmbånd. Du kan frit vælge at sammensætte din helt egen kollektion af både læder-og stenarmbånd, som kan bæres sammen eller hver for sig - En nem måde at bringe variation i garderoben til både hverdag og fest.

  • Herre armbånd
  • Længde: 21 cm
  • Materialer: Kalvelæder, rustfrit stål
  • Farve: Sort med kraftige stikninger
  • Magnetisk lås
  • Bredde: 12 mm

Leveres i flot gaveæske

 

Om Nordahl Jewellery

Nordahl Jewellery baserer sine kollektioner på exceptionel trendspotting og afkoder tidens tendenser knivskarpt. Tendenserne bliver omsat til smukke ringe, øreringe, armbånd og halskæder, som giver dig mulighed for at understrege din stil og lege med dit udtryk. Det gælder, uanset om du er til det blide og feminine, eller rå og cool. Alle smykker bliver produceret i 925 Sterling sølv, for at sikre en høj kvalitet.