Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser
E-mail

dbramante1928 GO Svenborg 16'' PC Rygsæk

Eksklusiv rygsæk med separat foret rum til din computer/MacBook

Varenr.: 3232260
Total for 1 stk. : 439,00 kr.
(548,75 inkl. moms)
stk.
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Svendborg 16" computertaske 

Rummelig og praktisk rygsæk til opbevaring og transport af din bærbare computer/MacBook - Ideelt til dig på farten

Elegant, stilren og klassisk rygsæk med plads til din bærbare computer/MacBook. Tasken er udført af kvalitetsmaterialer i en perfekt kombination af slidtstærkt kanvas og ægte fuldnarvet indisk kvalitetslæder, hvilket betyder, at læderets naturlige overfladestruktur er bevaret og læderet vil derfor opnå en flot patina med tiden.

Tasken er fremstillet i et eksklusivt og funktionelt design, udstyret med et rummeligt aflukket lynlåsrum til din bøger og mapper samt separat computerlomme med ekstra polstring for effektiv beskyttelse af din bærbare computer/MacBook. Udvendigt har tasken 2 separate rum med solid lynlåslukning med multi lagringsplads, hvilket giver dig mulighed for opbevaring af f.eks. din smartphone, skriveredskaber, pung, nøgler og andre småting, så du altid har alle dine vigtigste ting samlet ét sted.

Tasken er fremstillet med 1 behageligt afrundet håndtag som giver et godt fast greb når du hurtigt skal have fat i den samt 2 praktiske, justerbare skulderstropper, der gør tasken lettere at transportere ved at bære den på ryggen. 

NB: Tasken i videoen er i fuldt læder design. Denne taske er i en kombination af slidstækt kanvas og ægte kvalitetslæder

  • Type: Rygsæk/computertaske
  • Mærke: dbramante1928
  • Farve: Kastanje brun
  • Ideel til PC eller MacBook op til 16"
  • Håndlavet af dygtige fagfolk
  • Udvendige mål(HxBxD): 41 x 32 x 14ccm
  • Vægt: 1.14 kg