Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Knomo London Beaux 14" PC rygsæk

Eksklusiv dametaske med beskyttende plads til din 14" bærbar computer

Varenr.: 70003220
Total for 1 stk: 1.919,00 kr.
(2.398,75 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering
Leveringtid: 1-2 hverdage

Eksklusiv og praktisk rygsæk af ægte kvalitetslæder

Ideel til den travle forretningskvinde

Knomo Beaux er en elegant og stilren rygsæk med plads til din tablet-enhed og 14" bærbare computer. Tasken er udført af ægte læder, i et klassisk og funktionelt design med et eksklusivt udtryk. Rygsækken er udstyret med et behageligt afrundet håndtag som giver et godt greb samt to polstrede og justerbare skulderstropper, der gør tasken yderst komfortabel at bære på ryggen - ideelt til dig der arbejder på farten.

Rygsækken er fremstillet med to udvendige rum med solid lynlåslukning til opbevaring af dine private ejendele, såsom; din smartphone, pung, nøgler og andre småting, så du altid har alle dine vigtigste ting samlet ét sted. Og et rummeligt hovedrum giver dig et hurtigt overblik og nem adgang til dine ting. Med to forede lommer til din bærbar computer og tablet PC får du effektiv beskyttelse af dine mobile enheder og praktisk multi lagringsplads, giver dig mulighed for opbevaring af f.eks. dine vigtige papirer og skriveredskaber og andre personlige genstande du har brug for når du er på farten.

Takket være en smart RFID- teknologi, kan du trygt opbevare både kreditkort og pas mm. helt uden at skulle bekymre dig om identitetstyveri - Signalet til dine kontaktløse enheder blokeres, så ingen kan stjæle dine private oplysninger. Sikkert og enkelt.

  • Type: Computertaske/Rygsæk
  • Materiale: Softtouch kernelæder
  • Separate rum til 1 bærbar computer op til 14" og til 1 tablet-enhed
  • RFID-blokker teknologi - Undgå identitetstyveri
  • Knomo ID - Registrer på knomo.com og få større chance for at få din taske igen, hvis du mister de
  • Udvendige mål(HxBxD): 42 x 29,5 x 10 cm
  • Vægt: 0,84 kg
  • Farve: Sort