Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Leitz Complete Shopper Computertaske 13,3"

Professionel taske til professionelt brug

Varenr.: 3081600
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 669,00 kr.
(836,25 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

En god og praktisk størrelse til mange formål

Denne Shopper Laptop Taske fra Leitz Complete er en business taske, som er fremstillet i polyester, der gør tasken let og ideel at have med på farten. Tasken har et hovedrum og et mindre frontrum. Derudover har tasken et moderne og elegant design med en smart lynlås med elegante matte metalspænder. Skulderremmene er polstret med ægte læder og tasken kan ligeledes fastgøres til din Leitz Complete trolley.

Tasken har 19 lommer inklusiv en frontlomme, som giver dig hurtig og let adgang til din tablet, ebook reader, smartphone eller lign. I taskens smarte frontrum kan du også opbevare dit pas, penne, visitkort mv. Derudover er der en skjult mobiltelefon-lomme på bagsiden, så du nemt kan have hovedtelefon-tilslutning. Der er flere brugervenlige løsninger, heriblandt kan den medfølgende renseklud og nøgleholder nævnes. Tasken har en separat aftagelig lomme, som kan bruges til din strømforsyning og kabler. 

Med tasken medfølger en polstret tablet lomme, som har blød fleece på indersiden til beskyttelse af dine enheders skærme og overflader. 

  • Farve: Sort
  • Materiale: Polyester, metal, ægte læder
  • Passer til: 13,3'' Laptop eller ultrabook, 10'' tablet PC, ebook reader, smartphones, A4 dokumenter
  • Mål (DxHxB): 130 x 280 x 380 mm
  • Vægt: 0,75 kg

Leitz

Leitz - kvalitetsprodukter til kontoret og den mobile arbejdsplads. De funktionelle kontorartikler er designet til at hjælpe dig til at opnå en produktiv, stilfuld og succesfuld hverdag.