Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Leitz Complete Smart Traveler Computerrygsæk 15,6"

Smart Traveler Laptop Rygsæk

Varenr.: 3081590
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 751,00 kr.
(938,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 7-9 hverdage

Flot og stilren rygsæk til pc og andet tilbehør

Denne business laptop rygsæk fra Leitz Complete er fremstillet i holdbart polyester, som betyder at rygsækken er let og robust, så den er ideel at have med på farten. Tasken er en business rygsæk, som kan udvides alt efter behovet samtidig med, at der er god plads og mange rum.

Rygsækken har et flot og stilrent design med smart lynlås med elegante matte metalspænder. Taskens håndtag er beklædt med ægte læder, der er justerbare skulderremme, brystrem og så kan tasken fastgøres til en lufthavnstrolley.

Rygsækken har to hovedrum og et mindre frontrum, hvor der er nem adgang til eksempelvis din tablet, ebook reader, smartphone eller lign. Derudover er der en ekstra mobiltelefonlomme på frontsiden, som giver mulighed for brugervenlig tilslutning af hovedtelefoner. Rygsækken har 20 lommer og en udvendig sidelomme til vandflaske eller paraply.

Tasken er god og komfortabel i en travl hverdag eller arbejdsdag, hvor det skal være holdbart, men også elegant og moderne. Rygsækken har et ventileret rygsystem, så den er rar at have på ryggen. Tasken har en separat aftagelig lomme, som er velegnet til din strømforsyning og dine kabler.

Med Leitz Complete Smart Traveler rygsæk får du en mange ekstra og gode egenskaber, som bl.a. en integreret renseklud, nøgleholder samt en polstret tablet lomme, der har blød fleece på indersiden til optimal beskyttelse af dine enheders skærme og overflader.

  • Farve: Sort
  • Materiale: Polyester, metal, ægte læder
  • Passer til: 16,6'' laptop eller ultrabook, 10'' tablet PC, ebook reader, smartphones, A4 dokumenter
  • Mål (DxHxB): 150 x 400 x 310 mm
  • Vægt: 1,3 kg


Leitz

Leitz - kvalitetsprodukter til kontoret og den mobile arbejdsplads. De funktionelle kontorartikler er designet til at hjælpe dig til at opnå en produktiv, stilfuld og succesfuld hverdag.