Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Leitz Complete Smart Traveler Computertaske 13,3"

Professionel og elegant taske til computeren - perfekt til dig på farten!

Varenr.: 3081570
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 619,00 kr.
(773,75 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Eksklusiv taske til dig der har en travl hverdag på jobbet

Når det skal være praktisk og elegant på samme tid er Leitz Complete Smart Traveler et perfekt valgt. Computertasken er fremstillet i holdbart polyester, som gør, at du får en letvægts business pc taske, som er holdbar og praktisk med to store hovedrum og et mindre frontrum.

Tasken har et flot og elegant look med et stilet sort design og en smart lynlås med elegante matte metalspænder. Taskens håndtag er polstret med ægte læder, så tasken fremstår solid, men samtidigt stilfuld og moderne. Tasken har en justerbar skulderrem og en rem, som gør, at tasken kan fastgøres til din lufthavnstrolley.

Tasken er ideel til travl forretningsbrug i hverdagene såvel som til rejseformål, idet tasken har mange smarte egenskaber. Tasken har 18 lommer inklusiv frontlomme, som giver hurtig adgang til din tablet, ebook reader, smartphone mv. Derudover er frontrummet praktisk, idet du hurtigt og let kan få fat i eksempelvis pas, penne, visitkort eller lign. Tasken en separat aftagelig lomme til strømforsyning og kabler.

Der er en skjult mobiltelefon-lomme på bagsiden af tasken, som har en brugervenlig hovedtelefon-tilslutning. Den gennemsigtige netlomme er ideel til kabler og mindre tilbehør. Tasken har en høj komfort og en polstret tabletlomme, som er beklædt med blød fleece på indersiden til beskyttelse af dine enheders skærme og overflader. 

  • Farve: Sort
  • Materiale: Polyester, metal, ægte læder
  • Passer til: 13,3'' laptop eller ultrabook, 10'' tablet PC, ebook reader, smartphones, A4 dokumenter mv.
  • Mål (DxHxB): 75 x 270 x 370 mm
  • Vægt: 0,75 kg


Leitz

Leitz - kvalitetsprodukter til kontoret og den mobile arbejdsplads. De funktionelle kontorartikler er designet til at hjælpe dig til at opnå en produktiv, stilfuld og succesfuld hverdag.