Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Leitz Complete Smart Traveler Computertrolley 15"

Smart Traveler Trolley - Perfekt til dig der skal på forretningsrejse

Varenr.: 3081620
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 1.266,00 kr.
(1.582,50 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 7-9 hverdage

Trolley i høj og professionel kvalitet

Denne Smart Traveler Trolley fra Leitz er super komfortabel at rejse med, idet den har 2 letrullende hjul og håndtag med dobbeltrør. Tasken er fremstillet i polyester, som gør den let, så den er nem at have med på farten. Trolleyen har bærehåndtag i ægte læder.

Denne letvægts business trolley har 2 store hovedrum og et mindre frontrum. Dette kan give dig en klar adskillelse mellem arbejdsudstyr og privattøj, så du kun behøver én taske, når du skal ud og rejse - perfekt til håndbagage og du sparer tid ved check-in. 

Den smarte rejsetaske har i alt 19 lommer, der er praktiske og som har brugervenlige egenskaber. Trolleyen har en nøgleholder, vasketøjslomme og en opdeler til at holde dit tøj på plads. Derudover så har tasken en frontlomme, som giver en bekvem adgang til din tablet, dit pas, penne, visitkort eller lign. Tasken har en lomme til din strømforsyning og kabler samt en polstret lomme til f.eks. din tablet, med blød fleece på indersiden til optimal beskyttelse af dine enheders skærme og overflader.

  • Farve: Sort
  • Materiale: Polyester, metal, ægte læder
  • Passer til: 15,6'' Laptop eller ultrabook, 10'' tablet PC, ebook reader, smartphones, A4 dokumenter
  • Mål (DxHxB): 200 x 370 x 420 mm
  • Vægt: 3,45 kg


Leitz

Leitz - kvalitetsprodukter til kontoret og den mobile arbejdsplads. De funktionelle kontorartikler er designet til at hjælpe dig til at opnå en produktiv, stilfuld og succesfuld hverdag.