Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Leitz Complete Smart Traveler Tablet Taske 10"

Høj beskyttelse og kvalitet til hverdag og job

Varenr.: 3081560
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 379,00 kr.
(473,75 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Letvægts business taske i høj og eksklusiv kvalitet

En professionel tablet taske med et praktisk stort hovedrum og mindre frontrum til opbevaring af forskelligt tilbehør. Tasken har et pænt og smart design med robust lynlås og elegante matte metalspænder. Tasken er fremstillet i kraftigt polyester, som gør tasken let og komfortabel til hverdagsbrug.

Skal du til forretningsmøde, på ferie eller blot have en taske i høj kvalitet til beskyttelse af din tablet pc, så er denne skuldertaske perfekt. Tasken har en praktisk gennemsigtig netlomme til kabler og mindre tilbehør samt en integreret nøgleholder. Rummet foran på tasken giver hurtig adgang til din smartphone, pas, penne, visitkort eller lign. Tasken har i alt 10 lommer, inklusiv frontlomme med hurtig adgang til den integrerede renseklud. Der er en polstret tabletlomme med blød fleece på indersiden, som giver den bedste og mest optimale beskyttelse af dine enheders skærme og overflader.

  • Farve: Sort
  • Materiale: Polyester med metalspænder
  • Justerbar skulderrem
  • Anvendes til 10'' tablet pc, ebook reader, smartphones, A5 dokumenter mv.
  • Mål (DxHxB): 50 x 280 x 230 mm
  • Vægt: 0,35 kg


Leitz

Leitz - kvalitetsprodukter til kontoret og den mobile arbejdsplads. De funktionelle kontorartikler er designet til at hjælpe dig til at opnå en produktiv, stilfuld og succesfuld hverdag.