Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Samsonite Pro DLX 5 Bailhandle taske 15.6", sort

Funktionel og moderne computertaske – Perfekt til forretningsrejsende personer

Varenr.: 70029390
Total for 1 stk: 1.386,00 kr.
(1.732,50 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering
Leveringtid: 1-2 hverdage

Samsonite Pro DLX 5 Bailhandle computertaske 15.6" EXP Sort

Praktisk computertaske med plads til alt du behøver på en forretningsrejse
Så er den nyeste generation af Samsonite Business-kollektion landet. Med dens nye design opfylder den alle de krav, som hyppige forretningsrejsende stiller. Kollektionen er nu lettere og udstyret med endnu flere funktioner end forgængeren og en førsteklasses indretning. Det fornyede design med en større lomme på forsiden og lodrette røde detaljer betyder, at den er mere funktionel og iøjnefaldende end nogensinde før.

Computertasken er fremstillet i et ekstra stærk ballistisk nylon med læder accenter. Tasken er udstyret med forretningsfunktioner, såsom powerbank-lomme og RFID-beskyttelse*, samt holder til penne, visitkort, og nøglering. Med Easy PassTM kabel management system kan du smart oplade dine elektroniske enheder uden at tage dem ud af tasken, da kablerne nemt kan passere gennem forskellige rum. Tasken er perfekt til opbevaring og giver en komfortabel beskyttelse af dine ejendele, når du er på farten.

  • Model: Computertaske
  • Farve: Sort
  • Materialer: Læder, Nylon
  • Mål (B x H x D): 420 x 305 x 150 mm
  • Maks. computerstørrelse: 39,6 cm (15.6")
  • Volumen: 17 L
  • Vægt: 1,5 kg

*RFID.
RFID- beskyttet lomme som beskytter dig mod identitets tyveri og misbrug af dine kort, dette er gjort ved at bruge et materiale mellem det indre og ydre stof som blokerer for RFID.