Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Samsonite Pro-DLX4 Mobile Office Trolley

Perfekt til den korte forretningsrejse, med plads til 15,6'' notebook

Varenr.: 3058870
Total for 1 stk: 2.119,00 kr.
(2.648,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Undersøges

Samsonite Pro-DLX4 Mobile Office PC-trolley

Denne Samsonite Pro-DLX4 udstyrer forretningsmanden med markedets måske bedste trolley/PC-taske. Samsonite har over 100 års uovertruffen bagage know-how og er et internationalt kendt brand.
 
Pro-DLX 4 er hård nok til at modstå den moderne globetrotters hektiske tidsplan, smart nok til at organisere sine ejendele ubesværet og elegant nok til at holde ham og hans virksomhed i toppen under alle omstændigheder. Computertrolleyen er indelt i to solide rum. Det bagerste er designet til opbevaring af tøj og har elastikstropper til fastspænding af tøj, flere praktiske lynlåslommer samt en plastpose, der kan fungere som toilettaske. I det andet rum er en polstret lomme med plads til en computer på op til 15,6" og en tablet på op til 10,1". Dette rum har god plads til dokumenter, mapper mm. Det forreste rum fungerer som en organizer med to holdere til kuglepenne, to holdere til kort, en mobillomme, en lynlåslomme, en netlomme og en åbne lomme.

Transportér Samsonite Pro-DLX 4 Mobile Office trolleyen på de to solide hjul i det teleskopiske håndtag. Kufferten kan desuden låses med en wire vha. den 3-cifrede TSA kombinationslås, der er påkrævet ved indrejse til USA. Denne sorte Pro-DLX 4 Mobile Office er godkendt som håndbagage hos de fleste flyselskaber og er ideel som kabinekuffert til forretningsmanden og nem at have med på farten.

Specifikationer:
 
  • Dimensioner (BxHxD): 38 x 50 x 22 cm
  • Materiale: Nylon
  • Vægt: 2,90 kg
  • Volumen: 29,5 liter
  • Polstret rum til 15,9'' laptop
  • Polstret rum til 10,1'' tablet
  • 3-cifret TSA kombinationslås