Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Tucano Tech-Yo 15'' computertaske/rygsæk, sort

Transportere nemt og beskytter din bærbare computer mod ridser og slag

Varenr.: 3222540
Total for 1 stk: 319,00 kr.
(398,75 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Tucano Tech-Yo rygsæk til 15" bærbare computere og MacBooks

Ideel til opbevaring, transport og beskyttelse af din bærbare computere/MacBook med skærmstørrelse op til 15" eller MacBook Pro 15" Retina

Ergonomisk rygsæk med et sporty look, ideel til forretningsrejsen, sportsfolket eller skolen. Fremstillet i to forskellige robuste og holdbare typer polyester. Stort polstret rum designet til effektivt at beskytte din bærbare computer mod ridser og stød, passer PC'er med skærmstørrelse op til 15" / Ultrabook 15 / MacBook Pro / Retina 15.

Via de praktiske dobbeltlynlåse får du hurtig adgang til de forskellige rum og en praktisk forlomme med separate ruminddelinger giver dig overblikket og pladsen til f.eks. din smartphone, powerbank og andre private ejendele. Specialdesignet musiklomme med hul til høretelefon kabler, giver dig mulighed for at lytte til din yndlingsmusik mens du er på farten. Tasken har 2 praktiske sidelommer på ydersiden med hurtig adgang til f.eks. flaske, snacks og paraply samt smart løkke til din cykelhjelm.

Den ergonomiske og ekstra polstrede ryg samt skulderstropper, gør det behageligt for dig, nemt at transportere tasken, på længere ture - selv med tungt indhold. Der er mulighed for fastgørelse til en trolley via den integrerede rem på bagsiden af tasken, så du mindsker risikoen for tyveri, specielt på tætbefærdede steder, såsom; lufthavne, togstationer eller storbyer mm.

Specifikationer:

  • Farve: Sort
  • Udvendige mål: 30 x 48 x 20 cm
  • Anbefalet enhedsstørrelse: 26,5 x 38 x 2 cm
  • Passer til skærmstørrelser op til 15" - gælder også MacBook 15" med Retinaskærm