Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

3M Anir ergonomisk mus, stor

Giver en korrekt arbejdstilling og mindsker risikoen for belastningsskader

Varenr.: 3234490
Total for 1 stk: 509,00 kr.
(636,25 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

3M Anir ergonomisk optisk mus, stor model

Giver et produktivt og komfortabelt arbejdsmiljø

3M Anir er en solid optisk mus i et unikt ergonomisk design med et specielt ”handshake” greb, som giver dig en korrekt arbejdsstilling, så du kan være produktiv og arbejde behageligt hele dagen uden gener i hverken hånd, håndled, arm eller skulder. Det er bevist at denne mus lindrer ubehaget ved gentagne belastningsskader, som resultat af brugen af en traditionel mus, der kræver underarmspronation. Med 3M™ Anir ergonomiske mus holdes din og håndled i en neutral vinkel, takket være det specieldesignede lodrette greb, og fungerer ellers som en almindelig optisk mus.

Musen er udstyret med et specialiseret kamera-tracking-system og en digital signal processor som sikrer dig et meget præcist, brugervenligt og pålideligt arbejdsredskab, så du kan arbejde hurtigt og effektivt med både tekst og billeder, på næsten alle overflader.

Bemærk: 3M™ ergonomisk optisk mus kan hjælpe med at reducere muskelbelastning og -smerter ifm. karpaltunnelsyndrom og gentagne belastningsskader (RSI)

  • Mærke: 3M™
  • Type: Ergonomisk mus
  • Farve: Sort
  • Produktserie: EM500GPL
  • Størrelse: 126 x 81.6 x 112mm - Large
  • Fås i to størrelser: Large til håndfladebredder på 8,9 cm eller mere, og small/medium, til håndfladebredder på 8,8 cm eller mindre