Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Ubiquiti Cloud Key - UniFi Controller

Administrér og kontroller dit Ubiquiti setup på nem og sikker måde

Varenr.: 70012580
Total for 1 stk: 519,00 kr.
(648,75 inkl. moms)
stk
På fjernlager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 2-4 hverdage

Ubiquiti UniFi Cloud Key - Controller

UniFi Cloud Key er et kompakt og teknologisk mesterværk. UniFi Cloud Key er en integreret computer og software-controller. Den har en quad core-processor med 2 GB RAM, og benytter den nyeste version af UniFi Controller-teknologi med indbygget Hybrid Cloud-teknologi.

UniFi Cloud Key kan konfigurere og administrere alle dine UniFi-enheder i netværket. UniFi Cloud Key erstatter en dedikeret server eller computer, og har samtidig et ekstremt lavt energiforbrug.

Ubiquitis hybridcloud-teknologi sørger for en sikker, privat SSO (Single Sign-On), så du kan få adgang til alle dine UniFi-enheder, uanset hvor du befinder dig. Med Ubiquitis hybridcloud skal du ikke bruge en tredjeparts cloud-tjeneste, så alle dine personlige oplysninger og netværksinformation forbliver lokale og sikre.

Tilføj, underhold, konfigurér, overvåg og administrér alle dine UniFi-enheder, uanset om det er en eller flere - Alle fra en og samme controller. Da den er let tilgængelig vha. en almindelig webbrowser, er Cloud Key UniFi en komplet løsning til administration af dine UniFi-netværk.

Se datablad og quickguide for yderligere informationer