Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Microsoft Windows 10 Home, Bokspakke, Engelsk

1 licens

Varenr.: 3219240
Total for 1 stk: 944,00 kr.
(1.180,00 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 1-3 hverdage

Microsoft Windows 10 Home, Engelsk

Windows 10 er så velkendt og nemt at bruge, at du straks føler dig som ekspert. Menuen Start er tilbage i en udvidet form. Det starter og fortsætter hurtigt, har mere indbygget sikkerhed, så du er godt beskyttet, og det er designet til at fungere med software og hardware, du har i forvejen.
Windows 10 leveres med Microsoft Edge, en helt ny browser, der er designet til at give dig en bedre weboplevelse. Skriv eller indtast noter direkte på websider, og del dem med andre, læs onlineartikler uden forstyrrelser, og gem din favoritlæsning til et senere tidspunkt. Og når Cortana er aktiveret, kan du udføre handlinger, for eksempel foretage reservationer eller læse anmeldelser, uden at forlade den side, du befinder dig på.
Fastgør nemt op til fire apps, og se alle åbne opgaver i én enkelt visning. Du kan endda oprette virtuelle skriveborde, når du har brug for mere plads eller vil gruppere tingene efter projekt.
Tilpas menuen Start ved at fastgøre stort set alt - for eksempel apps, personer og afspilningslister - så du nemt kan få adgang til det, du bruger mest. Brug felter til at hoppe direkte til dit indhold uden først at skulle åbne appen.
Windows 10 sikrer, at dine apps ser flotte ud og fungerer optimalt i alle tilstande, på alle enheder. På hybridenheder kan din skærm optimeres til at fungere med touch eller tastatur og mus.

  • Produktbeskrivelse: Windows 10 Home - bokspakke
  • Operativsystem: Windows 10 Home - 32/64-bit
  • Produkttype: Bokspakke
  • Licenstype: 1 licens
  • Sprog: Engelsk
  • Medie: USB flash drive
  • Min. processortype: 1 GHz, Min. RAM-størrelse: 1 GB, Min. harddiskplads: 16 GB
  • Yderligere krav: USB-port, grafikkort kompatibelt med DirectX 9.0, 800 x 600 skærmopløsning