SPAR op til 50% - kom med på TilbudsMarked - KUN til søndag!

Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

HP ElitePad Expansion Jacket med batteri

Beskytter og forbedrer din HP Elitepad

Varenr.: 3138320
Total for 1 stk: 2.080,00 kr.
(2.600,00 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 1-3 hverdage

HP Elitepad Expansion Jacket med batteri - Mere end et cover

HP Expansion Jacket er ikke blot et cover til din HP Elitepad der yder beskyttelse på farten, men er en ekspansionsjakke, der forbedrer tabletens tilslutningsmuligheder med dets indbyggede inputs. Med to USB-porte giver etuiet god mulighed for at tilslutte ekstraudstyr til din tablet og med en HDMI-port bliver det muligt at tilslutte en ekstern skærm til din Elitepad. Derudover har etuiet en integreret mikro SD-kortlæser, der gør det hurtigt og nemt at lagre og overføre filer.

Jakkens konsktruktion klikker nemt på Elitepaden uden at hæmme dens mobilitet og i dets design er tilgodeset plads til det medfølgende batteri, der giver 8 timers ekstra batterilevetid og dermed giver HP Elitepad en samlet batterilevetid på 18 timer. Dermed kan der arbejdes uafbrudt i løbet af dagen og uden bekymring om genopladning. Det ekstra batteri klikkes blot ind i etuiet inden tableten indsættes og bliver således en integreret del af etuiet.

Gennemtrængende stereolyd på etuiet understøtter lydfunktionerne på HP ElitePad og åbninger i etuiet giver god adgang til porte i Elitepaden. Udskæringer gør det hurtigt og nemt at tilslutte etuiet i HP ElitePad Docking Station (sælges seperat), som giver en endnu større ekspansion til din HP Elitepad og dens tilslutningsmuligheder.

Specifikationer

  • HP ElitePad Expansion Jacket med batteri
  • Ekspansionsjakke med batteri
  • Dimensioner (B x D x H) 26.92 cm x 20.46 cm x 1.75 cm - 10,1"
  • Vægt 450 g
  • Designet for ElitePad 900 G1 
  • Tilslutningsmuligheder: 2 USB 2.0 / 1 Combo stereo/headphone jack / 1 HDMI / 1 HCSD