Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser
E-mail

Apple MacBook Air 13" Intel Core i5 128 flash

13,3" / 1,8 GHz / Intel Core i5 / 8GB / 128GB flash / OS X 10.12

Varenr.: 3240360
Total for 1 stk: 7.039,00 kr.
(faktureres uden moms
jf. omvendt betalingspligt)
stk
På lager
Gratis levering
Leveringtid: 1-2 hverdage

MacBook Air 13" - Intel Core i 5 -1,8 GHz, 128 SSD

Selvom den er mindre end 2 cm tynd,sætter MacBook Air en ret høj standard - fordi flash-lagring er standardudstyr. Flash-kredse er meget kompakte, så MacBook Air kunne gøres utrolig tynd og let. Flash er såkaldt "fast hukommelse", så der er ingen bevægelige dele. Det gør den stabil, robust og lydsvag. Og det fylder meget mindre - faktisk omkring 90% mindre. På den måde bliver der plads til andre vigtige ting,f.eks. et større batteri. Så du har en bærbar, der næsten ikke vejer noget, og kan arbejde i timevis på en enkelt opladning. Det er ægte mobilitet.

MacBook Air har et tastatur i fuld størrelse og ikke en sammenpresset udgave af det, du er vant til. Når du skriver på MacBook Air, føles det lige så bekvemt som at skrive på et almindeligt tastatur. Og tastaturet er baggrundsbelyst, så du kan skrive bekvemt, selvom der er dårlig belysning. En indbygget sensor til omgivende lys registrerer ændringer i lysforholdene og justerer automatisk lysstyrken på tastaturet og skærmen, så du får den perfekte lysstyrke i alle omgivelser.

Hvis du kunne se ind i MacBook Air, ville du se noget bemærkelsesværdigt: hvor megen plads Apple har givet batteriet. Det skyldes de mindre komponenter som f.eks. flash-lagring. Og når målet er at designe den perfekte bærbare computer til hverdagsbrug, giver det god mening at prioritere batteriet højt. Når du sætter MacBook Air på vågeblus i over en time, skifter den til den såkaldte standby-funktion. Det betyder, at du kan komme tilbage til MacBook Air en dag, en uge - eller endda en hel måned - senere, og den er straks klar til brug. Tiden arbejder for dig, takket være MacBook Air. MacBook Air har et unibody-design, der omfatter både kabinettet og skærmen. Unibody-konstruktionen giver større præcision og gør designet mindre komplekst med færre dele. Og på den måde får du en bærbar computer, der er ufatteligt tynd og let, men robust nok til at modstå hverdagens strabadser.

Specifikationer

  • Operativsystem: OS X 10.12 Sierra
  • Processor: Intel Core i5 (5. Gen) 1.8 GHz ( 2.9 GHz ) / 3 MB Cache
  • Hukommelse: 8 GB LPDDR3
  • Lagring: 128 GB Flash
  • Billedskærm: 13,3" LED baglys 1440x900
  • Grafik: Intel HD Graphics 6000
  • Netværk: Bluetooth 4.0, 802.11 a/b/g/n/ac
  • Batteri: Op til 12 timer
  • Dimensioner (B x D x H): 32,5 x 1,7 x 22,7 cm
  • Vægt: 1.35 kg

 

Med et produkt fra Apple er du sikret lækkert design, innovativt og brugervenligt udstyr samt høj kvalitet. Se det store sortiment af populære Apple produkter her.

Se mere