Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Apple MacBook Pro i5 13" 256GB silver

13,3" / 2,3GHz / Intel Core i5 / 8GB / 256GB SSD / macOS Sierra

Varenr.: 3241690
Total for 1 stk: 10.639,00 kr.
(faktureres uden moms
jf. omvendt betalingspligt)
stk
På lager
Gratis levering
Leveringtid: 1-2 hverdage

Apple MacBook Pro Retina 13", space grey

Hurtigere og mere powerfuld

Den er supertynd, superlet og endnu hurtigere og mere powerfuld end før. Den har den klareste og mest farverige skærm på en bærbar Mac nogensinde. MacBook Pro er bygget på banebrydende idéer - Og den er helt klar til alle dine.

Med MacBook Pro får du en bærbar computer der når et helt nyt niveau for ydeevne og bærbarhed. Med avanceret grafik, højtydende processorer, superintelligent lagring og meget mere i ryggen kan du føre alle dine idéer ud i livet – hurtigere end nogensinde før.

Trods sit slanke design, leverer MacBook Pro mere ydeevne end før og er udstyret med et imponerende højtydende batteri, som holder en hel dag. Du får op til 10 timer, så du roligt kan fortsætte med at se film, spille spil og redigere projekter, uanset hvor du er.

Nyd en smuk og afbalanceret hi-fi-lyd med mere bas, så lyden får masser af bund. Højttalerne er direkte forbundet til systemets strømforsyning, så de kan levere bedre peak-forstærkning og er med til gøre MacBook Pro til det perfekte valg, hvis du vil mixe en sang på farten, redigere en video på settet eller bare hygge dig med en god film i toget.

Thunderbolt 3 giver dig en universalport med fuld fart på. Den integrerer dataoverførsel, opladning og videoudgang i én port og leverer en hastighed på op til 40 Gb/s, hvilket er dobbelt så stor båndbredde som Thunderbolt 2. MacBook Pro fås med fire porte, så du kan klare det hele fra begge sider. Du kan nemt tilslutte dine andre enheder med et kabel eller mellemstik - Og fordi Thunderbolt 3 er vendbart, vender det altid rigtigt, uanset hvordan du sætter det i.

Det, der gør Mac til helt sin egen er styresystemet macOS, som er hjernen i din Mac. Det er udviklet til at være lige så let at bruge, som det er flot at se på, og bygget til at udnytte hardwaren fuldt ud. macOS kommer med en imponerende samling programmer, som du vil bruge og sætte pris på hver dag. Det har også iCloud og andre smarte måder, som din Mac, dine iOS-enheder og dit Apple Watch kan arbejde sammen på.

Specifikationer:

  • 2,3 GHz dual-core Intel Core i5-processor (7. generation), Turbo Boost op til 3,6 GHz
  • 8 GB 2133 MHz LPDDR3-hukommelse
  • SSD-lager på 256 GB
  • Intel Iris Plus Graphics 640
  • To Thunderbolt 3-porte
  • Baggrundsbelyst tastatur – dansk layout
  • Farve: silver

 

Med et produkt fra Apple er du sikret lækkert design, innovativt og brugervenligt udstyr samt høj kvalitet. Se det store sortiment af populære Apple produkter her.

Se mere