Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Brugt Dell Optiplex 9020 SFF stationær computer

Intel Core i5 / 3.7GHz / 8GB ram / 240 SSD / Windows 10 Pro / Grade A

Varenr.: 70026680
Før: 2.999,00 kr.
Nu: 2.499,00 kr. Spar: 500,00 kr.
Total for 1 stk: 2.499,00 kr.
(3.123,75 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering
Leveringtid: 1-2 hverdage

**Istandsat Dell Optiplex 9020 SFF stationær computer

Originalt brugt Dell computer - Grade A
Hos Lomax har du nu mulighed for at købe en original Dell computer, som tidligere har været brugt, men endnu i god stand – og til en pris, der er langt mindre end det, du typisk vil komme af med, ved købet af en sprit ny PC. Computeren er renoveret og gennemtestet så du får en maskine så god som ny. Alt data er slettet og der er installeret software på ny. Når du køber et brugt produkt, garanteres det at produktet er fuldt funktionsdygtigt og der stilles en 2 årig garanti, dog må det forventes at der er almene brugsspor. Der vil ikke være tale om fejl/mangler på produktet som kommer til gene under brug.

Forklaring på: Grade A - et produkt i god stand

Da der er tale om et brugt produkt, kan det have minimale spor af brug. Grade A er en af de bedste klasser af brugte produkter, så det vil føles som en fuldstændig ny computer - Den leveres endda i splinterny kasse.

Dell Optiplex 9020 SFF

Ved køb af en istandsat Dell computer får du en kraftfuld "small form factor desktop", som vil passe ind på enhver type kontor. Det kompakte og ikke mindst stilrene design tillader, at den kan placeres oven på skrivebordet. På den måde får du hurtig adgang til computerens drev og stik-indgange. Den kommer med en produktiv Intel Core i5 3,7 GHz processor, 8GB RAM og en hurtig 240GB SSD HDD harddisk, som samlet set giver en fantastisk stationær PC.

Er du på udkig efter en enestående stationær computer i rigtig god stand, der både er god for dig, miljøet og økonomien - Så er denne computer fra Dell det perfekte valg.

  • Model: Dell Optiplex SFF stationær computer, brugt
  • Processor: Intel Core i5 @ 3,7GHz
  • RAM: 8 GB
  • Harddisk: 240 GB SSD
  • Displayport: VGA
  • Operativsystem: Windows 10 pro
  • 2 års Garanti

**Istandsat = Varen har været i brug