Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Dyson HP02 Pure Hot + Cool luftrenser, hvid/sølv

Renser luften for en sundere hverdag!

Varenr.: 70005630
Total for 1 stk: 7.129,00 kr.
(8.911,25 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering
Leveringtid: 1-2 hverdage

Dyson Pure Hot + Cool, bordluftrenser

Rens den omgivende luft og fjern allergener, giftige stoffer og lugte for et sundere indeklima!

Dyson HP02 er en helt igennem fantastisk luftrenser, som passer lige til skrivebordet. Med sit stilfulde design vil den passe ind i enhver form for indretning. Den giver en kraftig luftstrøm, og arbejder på et meget lydsvagt niveau - så du slipper fuldstændig for generende støj, når du arbejder.

Bordventilatoren anvender den nyeste teknologi til at skabe en jævn og behagelig luftstrøm. Luften bliver filtreret med 360°-HEPA-glasfilteret, således 99,95% af allergener og forurenende stoffer opfanges og fjernes fra dit indeklima. Derudover vil granulatlaget af aktivt kul opfange lugte og skadelige stoffer. Luftens urenheder opfanges og fjernes, som erstattes af en blid og komfortabel vind. HP02 kan både levere varme og kolde luftstrømme, som med Jet Focus hurtigt bliver fordelt ud i rummet.  

HP02 overvåger, reagerer og registrerer helt automatisk alt aktivitet, og rapporterer derefter til Dyson appen, så du altid har det fulde overblik direkte fra din smartphone. Med 10 præcise indstillinger kan du altid opnå den perfekte luftstrøm. Pure Cool kommer med tilhørende fjernbetjening.

Specifikationer:

  • Farve: Hvid/sølv
  • Ledningslængde: 1,8 meter
  • Vægt: 6,52 kg
  • Temperatur interval: 1ºC - 37ºC
  • Dimensioner: 25,7 cm x 26 cm x 69 cm