Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Pro Gulv industriventilator, krom

Ekstra stærk og effektiv ventilator til lagerlokaler, storkontorer mv.

Varenr.: 7710250
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 623,75 kr.
inkl. moms
stk
På lager
Gratis levering over 1000 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Pro Gulv industriventilator - et godt valg til stærk nedkøling

Smart gulvventilator med en solid konstruktion i krom og en ekstra stabil base, hvilket giver et holdbart og flot design som kan tåle meget. Det pæne og præsentable design "larmer" ikke i indretningen, uanset om Pro Gulv industriventilatoren anvendes i kontorlandskaber, store rum, logistik- og pakkehaller, lagerhaller mv. Ventilatoren skaber en øget luftstrøm, og den praktiske vinkelfunktion gør det muligt at sende vindpust i den helt rigtige retning.

Brug blæseren til at gardere arbejdspladsen imod ulidelige, trykkende og drivhuslignende tilstande, som det kan ske både i sommer-, efterårs- og forårsperioden, når luftfugtigheden er høj. For høje temperaturer og trykkende luft kan forårsage træthed, hovedpine, utilpashed og svigtende koncentration.

Gulv industriventilatoren gør luften mere frisk og behagelig, så du og dine kollegaer bedre kan koncentrere jer. Det gælder i øvrigt hele året rundt. Komforttemperaturen varierer nemlig fra sommer til vinter. Om vinteren oplever man typisk komfort ved en lavere temperatur end om sommeren, fordi man har varmere tøj på. Med Pro Gulv industriventilatoren kan du skabe et veltempereret indeklima, hver dag.

  • Ventilatordiameter: 50 cm
  • 3 hastigheder
  • Med justerbar vinkel
  • Effekt: 90W
  • Farve: Krom
  • Mål (BxDxH): 57 x 20,3 x 54,3 cm
  • Vægt: 6 kg