Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Elektronisk bagagevægt

Undgå overvægt på flyet - denne smarte bagagevægt viser hurtigt vægten på din kuffert

Varenr.: 3131990
Før: 149,00 kr.
Nu: 112,00 kr. Spar: 37,00 kr.
Total for 1 stk: 112,00 kr.
(140,00 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Digital bagagevægt

En digital bagagevægt er din ideelle rejsepartner til enhver form for rejse. Med denne populære digitale bagagevægt kan du undgå, at kufferten vejer for meget, og du skal betale for dyr overvægt, som typisk koster 50 - 200 kr. pr. kilo overvægt.
Hvor ofte har du ikke oplevet, at du er i tvivl, om din kuffert vejer for meget, når låget er smækket i, og du haster på vej ud i lufthavnen?
Flyselskaberne bliver mere og mere strikse over for passagerernes overvægt, så vil du undgå ubehagelige overraskelser ved check-in, er den digitale bagagevægt lige noget for dig.
Brug en smart bagagevægt og undgå ekstra gebyrer i lufthavnen. Vægten kan veje op til 50 kg og bliver leveret inkl. batterier.

Sådan gør du: Fastgør stroppen på din kuffert og løft derefter op i stroppen, så kufferten løfter sig fra gulvet. Det er nemt og hurtigt at finde ud af, hvad din kuffert vejer.

Husk også at tage bagagevægten med på rejsen, så de nye sko, den lækre frakke eller et par gode flasker vin ikke giver dig overvægt på vejen hjem. Rejser I flere sammen sikrer bagagevægten, at I får fordelt rejseudstyret ligeligt imellem jeres kufferter.

  • Lille smart digital bagagevægt.
  • Kan foretage vejninger op til 50 kg.
  • LCD display med blåt display.
  • Leveres med batterier.