Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Rexel Auto+ 60X krydsmakulator

Automatisk makulering af op til 60 ark!

Varenr.: 3466980
Total for 1 stk: 1.299,00 kr.
(1.623,75 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering
Leveringtid: 1-2 hverdage
Gennemsnitlig bedømmelse:
"Virker godt, men er ikke så god til at håndtere flere ark hvis der sidder mini klips i..."
Per Wilken
 
Af   - 
Den går for ofte i jam. Er skuffen for fuld af papir stopper den blot. Og ingen alarm afslører, at jobbet ikke er fuldført.
Læs mere
Af   - 
den virker perfekt ingen problemer. det eneste lille minus er at det hurtigt sviner, når du skal tømme skuffen. Men det er kun hvis det er ved at være fuld. tøm ofte :)
Læs mere
Af   - 
Har nu i ca. 1 uge været den glade ejer af denne makulator, som indtil videre har fungeret perfekt (har makuleret ca. 100-300 sider om dagen). Nyder at kunne lægge et bundt på ca. 50 sider af gangen i makulatoren og så sidde og spise et æble el. lign. i løbet af 4-5 minutters tid, hvorefter alt er blevet makuleret! Selv om maskinen påstås at kunne klare små clips og hæfteklammer, har jeg indtil videre ikke ønsket at udfordre dens "kapacitet" på det punkt, så jeg fraklipper typisk hæfteklammerne - det gøres hurtigt med saks, hvor hjørnet m. hæfteklamme fraklippes på ca. 10-20 ark af gangen. Inden jeg fik denne her makulator, havde jeg gennem 3-4 år en billig makulator fra Bilka til ca. 200 kr., som kunne klare op til 4 ark ad gangen m. lodret indføring, men hver/hveranden gang fik jeg "maskin-stop" og måtte bruge tid på at fiske papirstykker ud af makulatoren med pincet o.l. - tidkrævende og frustrerende. Indtil videre er konklusionen, at jeg skulle have købt denne Rexel Auto+60X makulator fra start og derved undgået frustrationerne med den billigere og ringere makulator fra Bilka! Vi får se, om begejstringen for denne Rexel varer ved på den lidt længere bane :)
Læs mere
Af   - 
Den fungerer rigtig fint. Bundter med lille hæfteklamme smutter fint igennem. Supergodt at man kan lægge papirerne ind i maskinen. Meget nemmere end at arkføde. Vi har meget glæde af den på kontoret.
Læs mere
Af   - 
Virker fint, men må ikke overbelastes.
Læs mere
Af   - 
Virker godt, men er ikke så god til at håndtere flere ark hvis der sidder mini klips i hjørnet. Jeg må klippe dem af for ikke at få stop.
Læs mere