Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Leitz Icon Smart Trådløs Labelprinter

Labelprint på en ny måde

Varenr.: 3079100
Total for 1 stk: 1.299,00 kr.
(1.623,75 inkl. moms)
stk
På fjernlager
Gratis levering
Leveringtid: 3-5 hverdage

Leitz Icon Smart Trådløs Labelprinter

En helt ny form for multifunktionel etiketprinter, som vil gøre det langt lettere at lave labels. Print til breve, mapper, pakker og bannere helt op til 2,7 m lange. En uovertruffen printhastighed med op til 200 labels i minuttet gør dette til en af de hurtigste labelprintere på markedet. Nemt at skifte labels; Bare drop kassetten ned i maskinen, og du er klar til at printe. Vælg mellem mange forskellige formater, helt op til 88 mm bredde og op til 2,7 m længde - i både papir og plastik.

Labelmaskinen er utroligt kompakt, og nemt at tage med hvorsomhelst. Med Li-Ion batteripakke (ekstra tilbehør) kan du printe uden adgang til strømstik.

Termisk print så du aldrig skal skifte blækpatron igen. WiFi og USB-tilslutning til tablets, smartphones, bærbare computere eller stationære computere. Intelligente multibrug-labelpatroner, der viser på tilslutningsenheden, hvilken tape, der er indsat i maskinen, størrelse på label samt hvor mange labels, der er tilbage - ligeså digital som resten af ​​din verden. Understøtter naturligvis også Apple AirPrint.

Denne labelmaskine vil revolutionere måden man laver labels på.

Inkluderer startpakke med 1 Leitz Icon intelligent labelpatron 88 mm, papirmateriale, permanent klæber.

Dimensioner (mm): 209 x 111 x 129
Vægt: 1,27 kg


Leitz

Leitz - kvalitetsprodukter til kontoret og den mobile arbejdsplads. De funktionelle kontorartikler er designet til at hjælpe dig til at opnå en produktiv, stilfuld og succesfuld hverdag.