Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Canon EF-M 22mm f/2 STM pandekage objektiv

22 mm vidvinkelobjektiv til Canon kamera

Varenr.: 3225750
Total for 1 stk: 1.635,00 kr.
(2.043,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Undersøges

Canon EF-M 22mm f/2 STM vidvinkelobjektiv

Dette ultraslanke og lette, 22mm vidvinkelobjektiv i "pandekage"-design med fast fokus til EOS M tilbyder diskret optagelse, der er ideel til almindelig fotografering. Vidvinklen passer bedre i rammen, så du kan indfange mere af et motiv i hver optagelse, og klarer med lethed smukke landskaber og store gruppebilleder.

Objektivet er en ultraslank, letvægtsmodel i elegant aluminium, som er nemt at have med, ligegyldigt hvor du rejser hen, og har en praktisk EF-M-fatning, der passer til dit EOS M kamera.

EF-M 22mm f/2 SMS leverer fremragende resultater i situationer med svag belysning, takket være en bred maksimumblænde på f/2.0. Det gør det muligt at indfange den naturlige stemning om aftenen og ved nattetid i stillbilleder og film uden at bruge flash eller stativ. Det giver dig frihed til ubesværet at optage ekstraordinære håndholdte billeder i enhver belysning.

Det er nemt at optage kvalitetsfilm, som altid er skarpe, med Movie Servo AF. Det anvender en indre fokus og steppermotorteknologi for lydløs, kontinuerlig fokusering i filmfunktion, så din film er jævn og med reduceret sløring.

Skarp, kontrastrig, uforvrænget billedkvalitet sikres, selv når du optager i svag belysning takket være asfæriske linser, der korrigerer eventuel sfærisk aberration, der kan ødelægge dine billeder. Linsen har også Super Spectra-coating, der er med til at sikre nøjagtig farvegengivelse og høj kontrast. Samtidig forhindres reflekser og overstråling for at få smukke billeder i enhver belysning.

EF-M 22mm f/2 STM til professionelt udseende og effektfulde billeder giver dig mulighed for at skabe flotte billeder med jævne baggrunde, der er ude af fokus, for at understrege motivet og fjern støj.

  • 22mm vidvinkelobjektiv
  • Nemt at have med sammen med dit EOS M
  • Fremragende resultater i svag belysning med f/2.0 blænde
  • Jævn, støjsvag STM-fokusering i film
  • Fantastisk billedkvalitet fra asfæriske linser
  • Optag jævne baggrunde, der er ude af fokus