Chat med Lomax
Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseProduktdetaljerBedømmelserSalgs-og leveringsbetingelser
E-mail

B&O Play BeoPlay A2, sort

Trådløs og transportabel musik system til dit digitale musik

Varenr.: 3094010
Total for 1 stk.: 2.239,00 kr.
(2.798,75 inkl. moms)
stk.
På lager
 

BeoPlay A2 - musik hvor end du er

BeoPlay A2 er en kraftig, trådløs Bluetooth højttaler med hele 2 kanaler på hver side samt True360 lydteknologi, der udnytter den brede lydspredning i de lave frekvenser til at opnå en omni-direktionel lydoplevelse. Højttalerens digitale lydprocessor sikrer en afbalanceret lyd med fyldig bas – perfekt afstemt med Bang & Olufsens signaturlyd, uanset hvor du befinder dig. BeoPlay A2 benytter sig af Bluetooth 4.0 til at afspille din yndlingsmusik i krystalklar kvalitet. Teknologien giver mulighed for at gemme hele 8 brugere, hvor 2 kan afspille ad gangen. Dermed er det utroligt nemt at skiftes til at vælge musik.

Med et tyndt design og en solid aluminiumkerne for akustisk stabilitet samt en ydre skal af holdbar polymer, er BeoPlay A2 designet til at blive brugt. Højttaleren findes i de 3 elegante farver grøn, sort eller grå og med en kort matchende strop i kvalitetslæder. Du vil derfor med sikkerhed kunne finde en BeoPlay A2, der passer perfekt til lige netop din stil.

Med en vægt på kun 1.1 kg. er BeoPlay A2 designet til at tage med overalt. Bredden på 45 mm. er ikke en tilfældighed, da det betyder at højttaleren står solidt fast samtidig med, at den er så tynd at den nemt kan være i en taske. Det genopladelige Li-ion batteri giver hele 24 timers batteritid, så du aldrig skal spekulere på, om du har strøm nok til festen, der varer hele natten. Samtidig kan du nemt oplade din smartphone med den indbyggede USB-port, så den heller ikke løber tør for strøm.

Specifikationer:

  • Størrelse: 4,4 x 14,2 x 25,6 cm
  • Vægt: 1,1 kg
  • Batteri: Li-ion, op til 24 timers brug
  • Højttalerenheder: 2 x 3" full range, 2 x 3/4 tweeters, 2 x 3" passive bass radiators
  • Tilslutning: Bluetooth 4.0, 3,5 mm jackstik