Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser
E-mail

B&O Play BeoPlay A2 Active, Natural

Trådløs og transportabel musiksystem til dit digitale musik

Varenr.: 3220120
Total for 1 stk: 2.798,75 kr.
inkl. moms
stk
På lager
Gratis levering
Leveringtid: 1-2 hverdage

BeoPlay A2 Active - musik hvor end du er

Stænk- og støvtæt bærbar bluetoothhøjttaler med ægte Bang & Olufsen signaturlyd

BeoPlay A2 er en kraftig, trådløs bluetooth-højttaler, fremstillet med 2 højttalerenheder på hver side af højttaleren, hvilket giver en fuld stereooplevelse, selvom du har en flad formfaktor. Placeringen af højttalerne på begge sider, giver dig en lydteknologi, der udnytter den brede lydspredning i de lave frekvenser til at opnå en ren, autentisk og ægte 360° omni-direktionel lydoplevelse.

Højttalerens digitale lydprocessor sikrer en afbalanceret lyd med fyldig bas – perfekt afstemt med Bang & Olufsens signaturlyd, uanset hvor du befinder dig. BeoPlay A2 benytter sig af Bluetooth 4.0 til at afspille din yndlingsmusik i krystalklar kvalitet. Teknologien giver mulighed for at gemme hele 8 brugere, hvor 2 kan afspille ad gangen. Dermed er det utroligt nemt at skiftes til at vælge musik. 

Med et slankt design og en solid aluminiumkerne for akustisk stabilitet samt en ydre skal af holdbar polymer, er BeoPlay A2 designet til at blive brugt. Højttaleren er fremstillet af materialer af høj kvalitet og dens design er med til at den ser ud og føles lige så godt, som den lyder. Med en vægt på kun 1.1 kg. og sin støv- og stænktæthed er BeoPlay A2 Active designet til at tage med overalt. Bredden på 45 mm. er ikke en tilfældighed, da det betyder at højttaleren står solidt fast samtidig med, at den er så slank at den nemt kan være i en taske. Det genopladelige Li-ion batteri giver hele 24 timers batteritid, så du aldrig skal spekulere på, om du har strøm nok til festen, der varer hele natten. Samtidig kan du nemt oplade din smartphone med den indbyggede USB-port, så den heller ikke løber tør for strøm.

Specifikationer:

  • 360° omni-direktionel lyd
  • Størrelse: 4,4 x 14,2 x 25,6 cm
  • Vægt: 1,1 kg
  • Batteri: Li-ion, op til 24 timers brug
  • Højttalerenheder: 2 x 3" full range, 2 x 3/4 tweeters, 2 x 3" passive bass radiators
  • Tilslutning: Bluetooth 4.0, 3,5 mm jackstik
  • Inkluderet: USB-C opladningskabel og to lærredsremme

B&O PLAY

Lomax er autoriseret B&O PLAY forhandler. Det betyder at produkter købt hos Lomax er helt nye, originale og dækket af den globale B&O PLAY garanti..

Se hele udvalget af B&O PLAY produkter