Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser
E-mail

B&O Play BeoPlay A9, hvid med ben i ahorn

Overlegen lyd til selv store lokaler

Varenr.: 3094490
Total for 1 stk: 13.199,00 kr.
(16.498,75 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering
Leveringtid: 1-2 hverdage

BeoPlay A9 - et komplet musiksystem!

BeoPlay A9 er et komplet stereo system i en pæn pakke. Det betyder at du ikke behøver at købe ekstra forstærkere, kabler eller andet stort tilbehør for at få musikken til at flyde rundt derhjemme. Alt du skal bruge er en telefon, en tablet eller en musikafspiller der kan streame gennem Apple Airplay eller den åbne streaming standard DLNA. Hvis du er mere en kabelperson, kan du også bruge mini-jack eller phono. Masser af måder at afspille din musik på.

BeoPlay A9 er designet og udformet som et smukt møbel – med omhyggeligt udvalgte materialer og stor opmærksomhed på detaljerne. De dage hvor du skjulte dit store pladskrævende stereoanlæg væk er forbi. Lige meget hvor du vælger at placere BeoPlay A9, vil den se fantastisk ud.

Vi har tilføjet en smule magi til BeoPlay A9s styring af lydstyrken. Led ikke efter en drejeskive eller en knap til at skrue op for lyden, bare stryg din hånd blidt sidelæns langs toppen og du vil skrue op for lyden. Det er så tæt på magi som du kommer. BeoPlay A9 indeholder to 3/4" mellemtone og en imponerende 8" basenhed, der peger bagud og den integrerede basport integreret i håndtaget øverst på den bagerste del. For diskant og mellemtone enheder har vi 4 x 80 watt klasse D forstærkere og for basenheden har vi en 160 watt klasse D forstærker. For at få den bedst mulige lydkvalitet uanset hvor du placerer den, har BeoPlay A9 inkluderet en rumtilpasningskontakt med tre positioner; væg, hjørne og frit stående.

BeoPlay A9 er designet til at ændre sig i takt med at dit liv og hjem gør. Placer den i hjørnet, fritstående midt i rummet eller hængende på væggen med et vægbeslag. Lige meget hvilken placering du vælger, vil det grundlæggende design og rumtilpasningskontakten sikre at både lyden og udseendet altid er smukt.

Specifikationer:

  • Designer: Øivind Slaatto
  • Størrelse på stander: 70.1 x 90.8 x 41.1 cm
  • Vægt på stander: 14,7 kg
  • Lyd output: Total 480 watt
  • Højttalere: 1x 8" bass, 2x 3" mellemtone, 2 x 3/4" diskant
  • Tilslutning: Apple Airplay, DLNA, line-in, USB
  • Fjernbetjeninger: Beo4 eller Beo6 eller via den tilsluttede enhed
  • Fås i flere farver, og med ben eller vægbeslag

B&O PLAY

Lomax er autoriseret B&O PLAY forhandler. Det betyder at produkter købt hos Lomax er helt nye, originale og dækket af den globale B&O PLAY garanti..

Se hele udvalget af B&O PLAY produkter