Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Manta transportabel PA højtalersystem

En lydoplevelse ud over det sædvanlige...

Varenr.: 70020130
Total for 1 stk: 1.999,00 kr.
(2.498,75 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering
Leveringtid: 1-2 hverdage

Manta alt-i-et højtalersystem

Ultimativ højtalersystem til store fester og begivenheder

Denne højtaler er fremstillet i et kompakt letvægtsdesign i et robust kabinet med bærehåndtag på siden, indbyggede hjul samt teleskophåndtag for nem transport og har alt hvad du behøver, for at få ultimativ lyd, alsidig og komplet tilslutning samt bekvem brugervenlighed og opsætning. Du får altså et imponerende alt-i-et-lydsystem i ægte PA kvalitet.

Højtaleren er forsynet med en 1" diskant og en stor kraftfuld 15" subwoofer med indbygget LED-lyseffekter, så du ikke bare får en stor lyd men også en fantastisk visuel effekt i flere farver, som matcher med rytmerne fra din yndlingsmusik - Dit publikum vil ikke bare elske det de hører, de vil også elske det de ser.

Dens alsidige tilslutningsmuligheder er mange og takket være aux-indgang kan du nemt afspille dine yndlingssange direkte fra din smartphone eller computer. Du kan endda også streame musik fra en hvilken som helst kompatibel Bluetooth®-enhed eller anvende den indbyggede musikafspiller til at læse musikfiler via USB-port eller SD-kortlæser. Højtaleren har også indbygget FM-radio, så du også kan lytte til dine yndlings radiostationer.

Højtaleren leveres med en trådløs mikrofon med Ekko-Effekt til Karaoke samt et solidt højtalerstativ, der hæver højtaleren til den perfekte højde, for at give brugeren den bedst mulige lydoplevelse.

  • Alt-i-en højtaler i robust letvægtskabinet
  • Kraftfuld 15" woofer, 1" tweeter
  • LED-lyseffekter i flere farver
  • 2x 6,3 mm JACK mikrofonindgange, 1 AUX/line indgang, Bluetooth, og afspilning af din enhed samt SD-kortlæser
  • Trådløs mikrofon med Ekko 
  • Solid højtaler-trefod for optimal højde
  • Fjernbetjening