Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser
E-mail

B&O Play BeoPlay H3, sort

Fantastiske in-ear høretelefoner

Varenr.: 3094110
Total for 1 stk: 1.198,75 kr.
inkl. moms
stk
På lager
Gratis levering
Leveringtid: 1-2 hverdage

 

BeoPlay H3 In-Ear øretelefoner

BeoPlay H3 er designet af Jakob Wagner, der forklarer at en af udfordringerne ved at designe høretelefoner er at når man har et okjekt så tæt på ansigtet, påvirker det folks personlighed. Ligesom briller, bliver udformingen af høretelefoner en del af personens personlighed, hvad han eller kun kommunikerer til verdenen og det skal man være meget bevidst om i design udtrykket.

BeoPlay H3 in-ear høretelefoner inkludere en dynamisk fuld-tone lyddesign, der integrerer en special designet 10,8 mm enhed der leverer en overraskende lydkvalitet af sin størrelse. Det akustiske design inkludere en miniature basport i et internt kabinet, som giver stor præcision i de lave frekvenser. BeoPlay H3 omfavner Bang & Olufsens lydfilosofi om at skabe produkter, der er i stand til at reproducere den oprindelige lyd så autentisk som muligt.

Den runde form synes først at være et oplagt valg, men efter nogle undersøgelser og et væld af 3D-modellering og test, stod det klart at, ligesom den indre del af øret ikke rigtig er rund, skulle der findes en form der passede selve formen af øret bedre. Ligesom det var nødvendigt at finde en fælles grund at bygge på, da form og størrelse på øre kan varierer i uendelighed.

Specifikationer:

  • Frekvensgang: 20 Hz - 16.000 Hz
  • Følsomhed: 100dB/1mW ved 1 kHz
  • Impedans: 1 Ohm
  • 3,5 mm Jack
  • Kabellængde: 1,35 m
  • Materiale: Aluminium og plast
  • Vægt: 12,8 gram

B&O PLAY

Lomax er autoriseret B&O PLAY forhandler. Det betyder at produkter købt hos Lomax er helt nye, originale og dækket af den globale B&O PLAY garanti..

Se hele udvalget af B&O PLAY produkter