Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser
E-mail

B&O Play BeoPlay H6, natur

Stilfulde førsteklasses hovedtelefoner

Varenr.: 3094160
Total for 1 stk: 2.998,75 kr.
inkl. moms
stk
På lager
Gratis levering
Leveringtid: 1-2 hverdage

BeoPlay H6 hovedtelefoner i sublim kvalitet og design

BeoPlay H6 er designet af Jakob Wagner og er et par høretelefoner af høremuffe-typen, hvor komfort og akustisk ydelse er de centrale elementer i designet. Når man placerer høretelefonerne over øret, er det vigtigt at du føler presset fra dem på steder som ikke generer dig og hvor du føler at de sidder sikkert og ikke falder af. Det tog en del eksperimenter at finde det helt rigtige, da det lader til at vi har meget forskellige opfattelser af hvad der følels rigtigt.

BeoPlay H6 tilbyder en virkelig naturlig og autentisk lydkvalitet med fokus på en klar mellemtone med en afbalanceret bas og diskant ydelse. Inkluderende en 40 mm specialdesignet enhed med en neodymium-magnet i et lukket høretelefon-design. BeoPlay H6 har en basport som optimerer basgengivelsen og enhederne er let vinklet for at få den bedste afstand og lydretning ind i øret.

Nøje udvalgte materialer af høj kvalitet, såsom læder og aluminium, gør BeoPlay H6 behagelige at have på og vil give dig følelsen af luksus i hverdagen. Selv hverdagsslid tilføjer blot en naturlig patina og gør at BeoPlay H6 holdes flot med alderen. Det bløde lammeskind på ørepuderne er det første du vil bemærke, når du tager BeoPlay H6 på. Når du har høretelefonerne på vil skummet inde i ørepuderne tilpasse sig dit øre og sikre stor komfort. BeoPlay H6 skulle være holdbar og ældes med ynde. Derfor er der valgt okselæder der får patina og personlighed når det bliver slidt.

Specifikationer:

  • Effektiv frekvensgang: 20 Hz - 22.000 Hz
  • Følsomhed: 97 dB/1mW ved 1 kHz
  • Impedans: 30 ohm
  • 3,5 mm 4-pols Jack
  • Kabellængsde: 1,25 m

B&O PLAY

Lomax er autoriseret B&O PLAY forhandler. Det betyder at produkter købt hos Lomax er helt nye, originale og dækket af den globale B&O PLAY garanti..

Se hele udvalget af B&O PLAY produkter