Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Pioneer Rayz Plus øretelefoner, bronze

Behagelige in-ear øretelefoner med fantastisk lyd i tidsløst design

Varenr.: 3244560
Total for 1 stk: 999,00 kr.
(1.248,75 inkl. moms)
stk
På lager (restsalg, 10 stk)
Gratis levering
Leveringtid: 1-2 hverdage

Pioneer Rayz Plus øretelefoner i bronze

Banebrydende teknologi - Enestående lyd i stilfuldt design

Pioneer Rayz Plus er en ny form for høretelefoner. Den kommunikerer nemlig direkte med din iPhone, iPad eller iPod, som leverer smarte funktioner tilpasset dine præferencer. Det er den eneste øretelefon-type, der er kompatibel med anden generation af lightning-kabler. Med sin smarte AutoPause-funktion vil musikken automatisk sættes på pause, når du ikke har dem i ørerne - Ligeledes automatisk afspilning når de indsættes igen. Styringspanelet er konstrueret med en Smart-knap, samt en indgang til opladning af din enhed. Knappen kan personligt indstilles - Åbn din yndlings App, sluk et opkald eller indstil den til noget helt tredje. Øretelefonerne kan genkende "Hej Siri". Med det indbyggede "Noise Cancelling" vil dine Rayz tilpasse sig lyden specifikt til dit øre og dine omgivelser. 

Derudover medfølger også "Rayz App", som tillader, at du gør alle indstillingerne personlige - Sæt dit præg og få den bedste oplevelse! 

På trods af de mange funktioner så er øretelefonerne stadig ekstremt energieffektive, hvilket betyder, at de bruger en minimal mængde af din enheds strøm. 

Specifikationer:

  • Farve: Bronze
  • Type: Ledning
  • Støttet af IOS 10,3 eller højere
  • Tilhørende App: "Pioneer Rayz"
  • Opladningsport: Ja

NB: Dette produkt passer kun til Apple produkter (lightningstik).