Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Kensington Presenter Expert laserpointer

Tag styringen med denne smarte røde laserpointer

Varenr.: 3183320
Total for 1 stk: 393,00 kr.
(491,25 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Kensington Presenter Expert

Tag kontrol over rummet og din computers mus

Kensington Presenter Expert er en trådløs laserpointer bedre kendt som en laserpegepind. Nu kan du give din fulde opmærksomhed til dit publikum i stedet for at fokusere på din præsentationsenhed. Det enkle fire-knaps design er nemlig yderst brugervenligt at anvende og gør det nemt at navigere rundt i din præsentation, selv i mørke, takket være de 4 baggrundsbelyste knapper.

Den røde laser hjælper dig med at få dit publikum til at fokusere på noget bestemt og pege på tværs af lokalet. Og med ét enkelt tryk på en knap, kan du nemt skifte mellem det røde præsentationslys og styring af cursoren på din computer, så du har kontrollen. Den kraftfulde 2,4 GHz fjernbetjening modstår interferens og lader dig intuitivt styre din Keynote eller PowerPoint præsentation på op til 50 meters afstand.

USB-modtageren kan let opbevares i fjernbetjeningen, så du ikke behøver at bekymre dig om at miste den. Der er også en smart indikator for lavt batteri, så du undgår overraskelser midt under din præsentation. Leveres i en praktisk bæretaske.

- Trådløs rækkevidde op til 50 meter
- 2 funktioner: Rød laser pointer/trådløs styring af din computers mus
- Lavt batteri indikator
- Baggrundsbelyste knapper
- On/off kontakt
- USB modtager opbevaring indeni
- Bæretaske medfølger
- Kontrol Keynote og PowerPoint

Dokumenter