Chat med Lomax
Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
Ny kunde? Start her

ProduktbeskrivelseProduktdetaljerBedømmelserSalgs-og leveringsbetingelser
E-mail

Epson AcuLaser CX29NF farve laser MFP

Farve laser multifunktionsprinter til en helt fantastisk pris!


Epson AcuLaser CX29NF farve laser MFP
scroll left
scroll right
Varenr.: 3723560
Total for 1 stk.: 2.999,00 kr.
ekskl. moms
stk.
Når du har behov for en hurtig og effektiv multifunktionsprinter! 
 
Epson AcuLaser CX29NF er udviklet specielt til små og mellemstore virksomheder. CX29NF er den perfekte multifunktionsprinter til arbejdsgrupper og mindre afdelinger, der ønsker en pålidelig, hurtig og kvalitetsbevidst 4i1 farve multifunktion. CX29NF kan printe, kopiere, scanne og faxe og leverer altid print og scan i fantastisk kvalitet. 
 
  • AcuLaser CX29NF er netværksklar. Brug den på et hvilket som helst kontor eller afdeling hvor netværk og tilgængelighed er de primære redskaber til fleksibilitet og effektivitet.
  • Når du er på farten og arbejdsopgaverne skal løses i en fart, er AcuLaser CX29NF den perfekte løsning. Med udskrivning og kopiering af op til 23 sider pr. minut, er den din perfekte arbejdskollega i pressede situationer.
  • Når du skal aflevere rapporter eller grafisk materiale i høj kvalitet, er AcuLaser CX29NF ligeledes en fantastisk løsning. Med udskrivningsresultater i 600 x 600 dpi og en scanningsopløsning på hele 1200 x 1200 dpi, kan du bruge din CX29NF til alle grafiske opgaver.
  • Arbejder du på et kontor hvor travlhed skaber høje krav til printerparken, er CX29NF en helt unik løsning for dig. Med en udskrivningshastighed helt i top på 16 sider/min for sort/hvid og 8 sider/min for farve samt med muligheden for at udvide med en ekstra 250arks skuffe, er CX29NF klar til alle tænkelige opgaver. 
 
Epson AcuLaser er uden tvivl en virkelig god multifunktionsprinter til en knivskarp pris. 


Duplex kan tilkøbes
 

 

Dokumenter
 

Andre købte også
Alternativer til varen