Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Garmin DriveSmart™ 61 LMT-S gps, Vesteuropakort

Avanceret GPS-bilnavigator med intelligente funktioner

Varenr.: 3232720
Total for 1 stk: 1.599,00 kr.
(1.998,75 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering
Leveringtid: 1-2 hverdage

Garmin DriveSmart™ 61 LMT-S gps med kort over Vesteuropa og gratis livstids kortopdateringer

Fremtiden er på din Garmin - Du skal blot se fremad og køre

Garmin DriveSmart™ 61 LMT-S er en funktionel gps som sikkert navigerer dig til din ønskede destination og nemt tillader dig at bevare forbindelsen med omverdenen imens. Med håndfri opkald, indbygget Wi-Fi og live-trafikoplysninger er du klar til at indtage vesteuropas vejnet. Den store og yderst brugervenlige 6,95" touchskærm giver dig klare og tydelige anvisninger i høj opløsning, så du aldrig er i tvivl om hvor du skal hen. 

Med Lifetime Maps kortopdateringer får du gratis kortopdateringer i hele produktets levetid samt trafikdata i realtid ved brug af Smartphone Link-appen på en kompatibel mobilenhed. Navigatoren har flere smart-funktioner som bl.a. håndfri Bluetooth® opkald, live-tjenester som kan styre dig udenom trafikpropper, finde frie parkeringspladser mm. samt praktiske chaufføradvarsler, der holder øje med vejen for dig og gør dig opmærksom på skarpe sving, hastighedsændringer, jernbaneoverskæringer og strækninger med krydsende dyr.

Med DriveSmart™ 61 LMT-S får du altså både; ruteplanlægning, triplog, chaufføradvarsler om skarpe sving, skolezoner, rødt lys og advarsler om fotofælder mm. Garmin Real Directions™ giver dig udtalte og letforståelige retningsanvisninger via nem vejledning med landemærker, bygninger mm. f.eks. "Drej til højre efter den røde bygning" - nemmere bliver det ikke at følge vejanvisninger. Med Tripadvisors interessepunkter (POI'er) får du eksempler på gode hoteller, restauranter og seværdigheder langs ruten eller i nærheden af destinationen, så du blot skal koncentrere dig om at se fremad og køre.

  • Brugervenlig GPS-bilnavigator med connectede funktioner og lysstærk 6.95" kapacitiv kant-til-kant touchscreen
  • Forudindlæst kort med Lifetime Maps kortopdateringer
  • Med live-information, eksempelvis live-trafik og live-parkering
  • Bluetooth® opkald, Smart Notifications og stemmeaktiveret navigation
  • Indbygget Wi-Fi® for nem kort- og softwareopdatering
Dokumenter