Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Garmin zūmo® 395LM motorcykel-gps

Motorcykelnavigator med kort over europa og trådløs Bluetooth-forbindelse

Varenr.: 3229550
Total for 1 stk: 3.359,00 kr.
(4.198,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 3-5 hverdage

Garmin Zūmo 395LM Motorcykelnavigator - med livstids kortopdatering

Gps der giver lyst til eventyr

Garmin Zūmo 395LM er en praktisk motorcykel-navigator i et kompakt og robust design med kort over hele europa. Gps'en inkluderer Lifetime Maps, hvilket betyder at du får gratis kortopdateringer i hele enhedens levetid, så dine ruter afspejler de seneste tilgængelige kort og interessepunkter; såsom tankstationer, kendte bygninger og seværdigheder, så du er klar til at udforske verden. Denne kompakte og funktionelle gps, justeres nemt til at navigere dig hen til din ønskede destination, lige efter din kørestil, uanset om du er til hurtig kørsel på motorvej eller til bløde sving og bakker.

Du kan hurtigt og nemt forbinde din Zūmo med en kompatibel smartphone og med et trådløst Bluetooth-aktiveret headset eller en hjelm (sælges separat), så du kan gemme telefonen sikkert af vejen i en lomme eller cykeltaske og stadig foretage trådløse opkald, direkte på skærmen af din Zūmo 395LM - uden at fjerne opmærksomheden fra vejen.

Takket være en praktisk vejledningsfunktion, får du klare og tydelige anvisninger på skærmen, via en pil i en klar farve, så du ikke misser dit næste sving, vognbaneskift eller frakørsel. Enheden fortæller dig samtidigt hvor du skal dreje, så du aldrig er i tvivl om hvor du skal hen. Især ved vejkryds, vognbaneskift, indfletninger og andre indviklede strækninger får du et godt overblik, for eksempel; "Drej til venstre i næste lyskryds" samtidigt med at en pil indikere at du skal til venstre. Der er også en smart TracBack® funktion, som giver dig mulighed for at køre samme rute, på turen tilbage.

Med Zūmo 395LM har du endda mulighed for musik- og mediestyring fra en kompatibel MP3-afspiller eller smartphone direkte på skærmen, så du altid har din yndlingsmusik med dig - uanset hvor du kører hen.

For at øge opmærksomheden på vejen og give sikrere kørsel giver zūmo 395LM nyttige advarsler om skarpe sving forude, hastighedsændringer, jernbaneoverskæringer, områder med krydsende dyr, skolezoner m.m. Du modtager desuden en besked, hvis du er ved at køre den forkerte vej på en ensrettet gade og advarsler om fartkameraer.

Enheden er ydermere udstyret med en indbygget tripcomputer med digital brændstofmåler der gør det nemt at vurdere, hvor mange kilometer du kan køre, før du løber tør for brændstof. Din zūmo indeholder også flere smarte funktioner specielt designet til motorcykelbrug, herunder en servicehistoriklog, som kan hjælpe dig med at holde styr på servicedatoer, kilometertal og udført vedligeholdelse.

  • Handskevenlig, refleksfri 4,3" touchscreen, modstandsdygtig over for brændstofsdampe, UV-stråler og barsk vejr (IPX7)
  • Detaljeret kort over Europa med Lifetime Maps kortopdateringer
  • Kortdækning for Vesteuropa
  • Garmin Adventurous Routing™ finder veje med mange sving eller bakker og begrænser større motorveje
  • Føreradvarsler for skarpe sving, jernbaneoverskæringer, fartkameraer m.m.
  • Håndfri opkald
  • Musikstyring fra MP3-afspiller eller smartphone direkte på skærmen