Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser
E-mail

Jabra Motion UC + MS trådløst headset

Trådløst headset med lang rækkevidde

Varenr.: 3146610
Total for 1 stk. : 1.210,00 kr.
(1.512,50 inkl. moms)
stk.
Gratis levering
Leveringtid: Undersøges

Ultimativ teknologi, maksimal komfort

Jabra Motion UC MS med rejse- og ladesæt, der er optimeret til Microsoft Lync og er overlegen, når det gælder innovative funktioner og fremtidssikret teknologi. Når du bruger headsettet med din UC platform, får du fuld integration, inklusive automatisk opdatering af din tilstedeværelsesstatus ved samtaler på din smartphone. Headsettets optaget-lys indikator sikrer også, at du undgår afbrydelser. Det er designet til maksimal komfort med en overlegen bærestil, der forenkler din aktive livsstil. Det er et headset, du ikke kan undvære.

•Intuitiv opkaldsstyring

•Trådløs frihed,- den bedste i klassen - 10 gange længere rækkevidde i forhold til tilsvarende headset

•Forbinder enhederne blot ved en enkelt berøring

•Brugertilpasset for at opnå maksimal komfort

Jabra Motion UC MS med rejse- og ladesæt, der gør det perfekt til kontoret eller rejsen. Tilslut rejsesættet til pc'en, og du kan buge det til docking og opladning af headsettet eller pak blot det hele sammen, når du er på farten. Sættet indeholder headsettet, USB-adapteren, en USB-lader og ear-gels i tre forskellige størrelser - alt dette for at gøre det lettere for dig.

Med Jabra Motion UC MS med rejse- og opladersæt følger: Headset, Jabra Link™ 360 Bluetooth USB-adapter, rejse- og ladesæt, ear-gels (3 størrelser), USB kabel og lader.