Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Apple iPhone 6S, 32GB, Space Grey

Større og bedre end nogensinde

Varenr.: 3215890
Total for 1 stk: 2.599,00 kr.
(faktureres uden moms
jf. omvendt betalingspligt)
stk
På lager
Gratis levering
Leveringtid: 1-2 hverdage

Apple iPhone 6s, 32 GB - Uden abonnement

iPhone 6s - det eneste der ikke er ændret er designet. iPhone 6s har som forgængeren et anodiseret aluminiumchassis i høj præcision, og har en perfekt overgang til displayets glas, helt uden kanter.

Den imponerende 4,7 Retina HD skærm ser også uændret ud, men udseendet snyder. Apples nye 3D touch giver dig mange flere muligheder end tidligere. Tryk let på ikonet og du åbner for programmet - tryk lidt hårdere og du vil få adgang til quick-menu, så du straks kan vælge hvad du vil bruge langt nemmere og hurtigere end før.

Kameraet har fået et gigantisk løft med 12MP iSight, 5MP FaceTime HD kamera samt LivePhoto der giver mulighed for hurtigt og enkelt at lave små GIF-filer.

iPhone 6s er bedre på alle måder og indeholder den Apple designede A9 processor med 64-bit opbygning, der sikrer en lynhurtig og effektiv CPU ydelse.

Styresystemet er det velkendte og velafprøvede iOS 9, der sørger for en mere simpel, hurtigere og mere intuitiv brugeroplevelse.

Inkluderet i pakken:

- Apple EarPods høretelefoner med mikrofon og fjernkontrol
- USB-kabel med Lightning tilslutning
- USB-strømadapter
- Dokumentation


 

Med et produkt fra Apple er du sikret lækkert design, innovativt og brugervenligt udstyr samt høj kvalitet. Se det store sortiment af populære Apple produkter her.

Se mere