Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Apple Smart Battery Case til iPhone 7, Hvid

Hvidt cover med integreret powerbank til iPhone 7

Varenr.: 3216910
Total for 1 stk: 663,00 kr.
(828,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 3-5 hverdage

Bagcover med powerbank til iPhone 7

Originalt cover fra Apple med indbygget batteri, som giver din enhed god beskyttelse og forlænget batterilevetid.

Smart Battery Case er udviklet specielt til iPhone 7 og giver dig endnu længere batteritid samt god beskyttelse mod ridser og slag, da coveret dækker hele bagsiden samt siderne af din enhed. Fuldkommen integreret med din iPhone, er powerbanken indbygget i coveret, og fungerer samtidigt som ekstra batteri. Coveret er fremstillet med et blødt mikrofiberfór på indersiden, som er med til at beskytte din iPhone, og den silkebløde overflade på ydersiden, føles rigtig godt i hånden. Det smarte design med hængsel i blød elastomer, gør det nemt for dig at montere og afmontere etuiet - igen og igen.
Oplad din iPhone og dit batterietui på samme tid, og få længere taletid på op til 26 timer, internetbrug på 4G LTE på op til 22 timer og endnu længere lyd- og videoafspilning*. Når du bruger Smart Battery Case, kan du se den intelligente batteristatus på låseskærmen på din iPhone og i Meddelelsescenter, så du altid ved nøjagtigt, hvor meget batteri du har tilbage.

Specifikationer:

  • Farve: Hvid, med matteret silkeblød overflade
  • Kompatibel med: iPhone 7
  • 2365 mAh
  • Understøtter Lightning-tilbehør; f.eks. Lightning til USB-kabel (leveret med din iPhone), og virker sammen med iPhone Lightning Dock (sælges separat).

* = Test udført af Apple i august 2016.


 

Med et produkt fra Apple er du sikret lækkert design, innovativt og brugervenligt udstyr samt høj kvalitet. Se det store sortiment af populære Apple produkter her.

Se mere