Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Nordisk Saltskrub gavepakke 1, med fodpleje

Personlig hygiejne i suveræn kvalitet - fodpleje

Varenr.: 40002090
Total for 1 stk: 239,00 kr.
(298,75 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage
Vejl. udsalgspris kr. 350,-

Nordisk Saltskrub - fodpleje i ekslusiv kvalitet

Alle produkter fra Nordisk Saltskrub er nænsomt produceret i hånden og der anvendes ingen parabener, konservering eller kunstige dufte.

Denne gavepakke indeholder produkter, der anvendes til fodpleje. Med i pakken følger en Nordisk Saltskrub med duft af pebermynte og eucalyptus. Produceret med Mariager tangsalt sammensæt med nøje olier, sikres huden på dine fødder den helt optimale pleje. Giv fødderne en dejlig skrub og massage, og huden vil føles mættet og silkeblød allerede efter 1. behandling. De tørre sprækker på hælene vil formindskes og blive bløde.

Endvidere følger en Nordisk Fodpleje med i gavepakken. Cremet økologisk fodolie af sheabutter og mandelolie med duft af pebermynte og eukalyptus. Olien smøres på fødderne inden sengetid for at opnå den bedste virkning. En langsom absorberende olie, der efterlader huden blød og lækker. Kan også benyttes på hele kroppen.

Det anbefales at bruge den lille ske, der følger med i gavepakken, til at tage saltskrubben med. Undgå endelig den mindste smule vand i bøtten, skru låget på efter brug, og hold produkterne væk fra direkte sollys.

Gavepakken indeholder følgende:

  • 1 stk. Nordisk Saltskrub: 200 ml
  • 1 stk. Nordisk Fodpleje: 100 ml
  • 1 stk. lille ske