Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Nordisk Saltskrub gavepakke 2, med kropspleje

Personlig hygiejne i suveræn kvalitet - kropspleje

Varenr.: 40002140
Total for 1 stk: 469,00 kr.
(586,25 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 7-9 hverdage

Nordisk Saltskrub - kropspleje i ekslusiv kvalitet

Alle produkter fra Nordisk Saltskrub er nænsomt produceret i hånden og der anvendes ingen parabener, konservering eller kunstige dufte.

Denne gavepakke indeholder produkter, der anvendes til kropspleje. Med i pakken følger en Nordisk Saltskrub med duft af lime. Produceret med Mariager sydesalt sammensæt med nøje olier, sikres huden den helt optimale pleje og beskyttelse mod det nordiske klima. Din hud vil føles mættet og silkeblød allerede efter første påføring.

Ligeledes følger en Nordisk Saltskrub med duft af rosentræ med i gavepakken. Ligeledes produceret med Mariager sydesalt sammensæt med nøje olier, er din hud sikret den helt optimale pleje og beskyttelse mod det nordiske klima.

Endvidere følger en Nordisk Saltskrub med duft af lavendel med i gavepakken. Ligeledes produceret med Mariager sydesalt sammensæt med nøje olier, er din hud sikret den helt optimale pleje og beskyttelse mod det nordiske klima.

Som en eksklusiv tilføjelse leveres gavepakken også med en Nordisk Saltskrub kropsolie, der er en hurtig-absorberende kropsolie. Sammensat af fersken-, jojoba-, kokos- og hampeolie sikrer denne kropsolie huden den optimale pleje og beskyttelse mod det nordiske klima.

Det anbefales at bruge én af de tre små skeer, der følger med i gavepakken, til at tage saltskrubben med. Undgå endelig den mindste smule vand i bøtten, skru låget på efter brug, og hold produkterne væk fra direkte sollys.

Gavepakken indeholder følgende:

  • 1 stk. Nordisk Saltskrub (lime): 200 ml
  • 1 stk. Nordisk Saltskrub (lavendel): 200 ml
  • 1 stk. Nordisk Saltskrub (rosentræ): 200 ml
  • 1 stk. Nordisk Saltskrub Ansigtsolie: 150 ml
  • 3 stk. små skeer