Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Kähler Sparedyr Fisk, gråblå, 14,5 cm

Charmerende keramisk kunstværk

Varenr.: 40000500
Total for 1 stk: 195,00 kr.
(243,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 7-9 hverdage

Kähler Sparefisk

Den søde og charmerende fabelfisk fra Kähler er et lille hverdagskunstværk, der svømmer lige ind i den skandinaviske indretning. Den farverige sparegris har en gråblå glasur, hånddekorerede øjne og et hul til mønter øverst på ryggen. Øverst på ryggen finder du et hul til mønter. Når opsparingen skal hæves, kan pengene komme ud igen via et hul i bunden, der lukkes med en prop. Dermed kan sparedyret gå i arv.

Sparedyrsfisken er en oplagt gave til barnedåben, eller til andre hyggelige højtider og mærkedage med dine kære. Lad sparefisken pynte på reolen eller skænken som et lille keramisk kunstværk, alene eller sammen med øvrige Kähler design.

  • Højde: 14,5 cm
  • Farve: Gråblå
  • Materiale: Keramik
  • Med prop i bunden
  • Der vil forekomme variationer i farve og form. Det er en del af charmen ved at vælge kunsthåndværksmæssig kvalitet - sådan har det været hos Kähler siden 1839.


Kählers sparedyr vækker stor glæde med deres moderne, charmerende og umiddelbare udtryk. Hvert sparedyr-design er unikt og baseret på de gamle originale forme. Oprindeligt var sparedyrene en arbejdsmetode, som Kähler kunsthåndværkere brugte for at dygtiggøre sig teknisk.