Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Sv. Michelsen Julekalender med 24 stk chokolade

Forkæl ganen hver dag i december frem til den 24.

Varenr.: 40001490
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 179,00 kr.
(223,75 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Der skal åbnes 24 låger fyldt med håndlavet chokolade, før det bliver jul

Luksus chokoladejulekalenderen fra Sv. Michelsen vil i julemåneden glæde leverandører såvel som kunder, kollegaer, familie og venner. De 24 stykker håndlavet luksuschokolade forsøder ventetiden til juleaften og skal du lige have lidt ekstra til den søde tand eller en sød eller overraskende julehilsen, så er denne julekalender perfekt.

Hver dag skal der åbnes en låge i kalenderen og efter at have åbnet 23 af de små venter den sidste på juleaftensdag. Al chokoladen er håndlavet og fremstillet af de bedste råvarer hentet fra hele verden. Kalenderen rummer i alt 255 gram julegodter.

Sv. Michelsen blev grundlagt i 1933 på et lille konditori i København, og fik i 1992 prædikatet "Leverandør til det kgl. danske hof".

  • Julekalender med julemotiv
  • Indeholder 255 gram fyldt håndlavet chokolade
  • Chokoladen er uden alkohol
  • Glutenfri
  • Fairtrade

Sv. Michelsen - Et firma med fokus på kvalitet og stolte traditioner

Fra efteråret 2016 er alt Sv. Michelsen chokolade Fairtrade. Det betyder, at alle mellemhandlere fra kakaobonden til de endelige distributør opfylder de vedtagne standarder for bæredygtighed. Samtidig får kakaobønderne en garanteret minimumspris på deres varer, og en fairtrade bonus, som de kan anvende til at modernisere deres landbrug.

Idag er det tredje generation af Sv. Michelsen som viderefører arven og de stolte traditioner fra stifter Svend Michelsen. Han var en notorisk perfektionist, som kun ønskede at lægge navn til kvalitetsprodukter, og brugte op til 10 år på at forfine smagen i et enkelt stykke. Den karakteregenskab førte til mange hædersbevisninger for firmaet, som i 1922 fik prædikatet "Leverandør til Det Kongelige Danske Hof".

GlutenfriFairtrade