Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Sv. Michelsen kunstdåse håndlavet chokolade, 250g

Eksklusiv kunstdåse med lækker chokolade

Varenr.: 40001510
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 159,00 kr.
(198,75 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Flot og dekorativ kunstdåse fra Sv. Michelsen med lækre chokolader

Sv. Michelsen kunstdåsen indeholder 250 g håndlavet fyldt dessertchokolade, fremstillet af de bedste råvarer hentet fra hele verden. Det er fantastisk chokolade til både fest og den daglige hygge, med familie, venner eller kollegaer.

Kunstdåsen med flotte og udsøgte chokolader er ideel som julegave, firmagave, adventsgave eller lignende, til både mænd og kvinder.

Kunstdåsen er en af de stolte traditioner hos Sv. Michelsen. Det smukke motiv er både farverigt og humoristisk, og dåsen kan nemt anvendes til andre lækkerier efter chokoladen er spist.

  • Metaldåse med kunstmotiv af København
  • Indeholder 250 gram fyldt håndlavet luksuschokolade
  • 25 stk.
  • Glutenfri chokolade
  • Fairtrade chokolade


Sv. Michelsen - håndværk siden 1933

Idag er det tredje generation af Sv. Michelsen som viderefører arven og de stolte traditioner fra stifter Svend Michelsen. Han brugte op til 10 år på at forfine smagen i et enkelt stykke chokolade. Den karakteregenskab førte til mange hædersbevisninger for firmaet, som i 1992 fik prædikatet "Leverandør til Det Kongelige Danske Hof".

Idag håndlaver Sv. Michelsen fortsat chokoladen, og nye produkter udvikles efter de strengeste kvalitetskrav. Alt chokolade været handlet bliver handlet under det internationale Fairtrade kakaoprogram.

GlutenfriFairtrade