Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Kuffertsæt, 3 stk, Sort

Rejs nemt og bekvemt - Trolleysæt med 360° drejehjul - En størrelse til alle rejsebehov

Varenr.: 40002040
Min. 2 stk á 799,00 kr.: Total 1.598,00 kr.
(1.997,50 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Trolleysæt med 3 stk. hard case kufferter i moderne design

Praktisk og komfortabelt kuffertsæt bestående af 3 rummelige kufferter i forskellige størrelser - så du er dækket ind, uanset hvad dit rejsebehov er.

Kufferterne er fremstillet af kvalitets ABS-plast med en robust aluminiumsramme og kraftig lynlåsslukning, så du er garanteret en solid og holdbar kuffert, når du er på farten. Hver kuffert er forsynet med 2 praktiske bærehåndtag - et på siden og et foroven samt et smart teleskop-håndtag foroven, så kufferten er let at transportere. 4 stk. letløbende dreje-hjul, gør at du frit kan vælge, om du ønsker at trække kufferten efter dig, eller gå med den oprejst, når du er på farten. Kufferten kan nemt drejes 360° om sig selv og er derfor utrlog nem at transportere - helt uden tunge løft. Samtidigt har du stadig mulighed for at stille den fra dig, uden at den vælter, ideelt til f.eks. når du står i kø, eller når kufferten opbevares.

Indvendigt er kufferten foret for at yde optimal beskyttelse af dine ting og praktiske elastiske krydsbånd, sikrer pakkede genstande og mindsker krølning af dit tøj. En separat ruminddeling med solid lynlåsslukning giver godt overblik og en god opdeling af dine accesories og andre personlige genstande. Desuden er kufferten monteret med TSA-lås med kose, så du kan sikre indholdet på rejsen.

Dimensioner(BxDxH) ca.:

  • Kabinekuffert: 35 x 23 x 55 cm - ca. 2,6 kg.
  • Mellem størrelse: 38 x 25 x 65 cm - ca. 3,2 kg.
  • Stor størrelse: 41 x 28 x 75 cm - ca. 4,1 kg.

Tip! Kufferterne er designet til at kunne opbevares inde i hinanden, hvilket gør sættet yderst pladsbesparende. Smart - især på små hotelværelser og ved opbevaring når kufferterne ikke er i brug.