• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Ved køb af min. 20 gavebeviser får du en GAVE – Læs mere her.

Ved køb af min. 20 gavebeviser får du en GAVE – Læs mere her.

Vi er snart klar med 2024 sortimentet

Se udvalget for hver priskategori

Gavebevis til WWFs arbejde for PINDSVINET
Gavebevis til WWFs arbejde for PINDSVINET

Vejl. udsalgspris kr. op til 4.999,-

Ecooking Luksus XL
Ecooking Luksus XL
Eva Trio Gryde- og pandesæt, rustfrit stål, 5 dele
Eva Trio Gryde- og pandesæt, rustfrit stål, 5 dele

Vejl. udsalgspris kr. op til 4.750,-

Sékan Plaid, Lysegrå
Sékan Plaid, Lysegrå, 2 stk
Eva Trio Professional stegepander, Ø20 & Ø28 cm
Eva Trio Professional stegepander, Ø20 & Ø28 cm

Vejl. udsalgspris kr. op til 1.899,-

Sèkan Håndklædepakke, lys sand
Sèkan Håndklædepakke, medium, lys sand
GOTS-certificeret, Organic, CU 833178
Mandalay Langeline skammel i teaktræ - u/hylde
Mandalay Langeline skammel i teaktræ - u/hylde

Vejl. udsalgspris kr. op til 2.799,-

Nilfisk højtryksrenser C 120.7-6
Nilfisk højtryksrenser C 120.7-6

Mandalay Langeline skammel i teaktræ - u/hylde

Mandalay Langelinie skammel i smukt forarbejdet teak

Vejl. udsalgspris kr. 799,-

Langelinie er en skulptur i sig selv; elegant, klassik og uforgængelig. Skamlen er samlet med bladsamlinger og dyvler - helt uden anvendelse af beslag, hvilket sikrer møblerne et eksklusivt udtryk og samtidig stor stabilitet.

Skamlen er fremstillet i et komplet tidsløst design, og kan både anvendes på terrassen, i udstuen, soveværelset, drivhuset m.m. Benyt skamlen som magasinholder, underlag til frugtskålen, lampen, blomster eller hvordan du ønsker at dekorere den. Kun fantasien sætter grænser.

  • Materiale: Teaktræ
  • Mål: H44 x B39 x L28 cm
  • Netto vægt: 5,5 kg

Eva Trio Professional stegepander, Ø20 & Ø28 cm

Lækre stegepander med 5 års belægningsgaranti

Vejl. udsalgspris kr. 1.900,-

Nu kan du blive køkkenchef i dit eget køkken. Professional panderne er nemlig designet til professionel brug, men vi andre må også gerne bruge dem.

Stegepanderne er fremstillet i støbt aluminium med en 10 mm bund, en 7 mm kant og et 10 mm wire greb. Det betyder, at det er en pande, der kan holde til stort set alt.

Der ydes 5 års belægningsgaranti på stegepanderne og 25 års garanti på, at dine pander vil holde formen og ikke bliver skæv i bunden.

  • Materiale: Støbt aluminium 
  • Stegepande: Ø20 cm
  • Stegepande Ø28 cm


Eva Trio Gryde- og pandesæt, rustfrit stål, 5 dele

Sæt med 2 stk. stegepander, 1 stk. kasserolle og 2 stk. gryder

Vejl. udsalgspris kr. 3.390,-

Lækkert gryde- og pandesæt, der består af en kasserolle på 1,1 liter, gryder på 2,2 og 3,6 liter samt stegepander på Ø20 og Ø28 cm.  

I 1977 blev der skrevet køkkenhistorie, da den danske designer Ole Palsby skabte Eva Trio gryden. Hans udgangspunkt var det professionelle køkken, og både formsproget og kvaliteten var på det tidspunkt banebrydende. Grydeserien blev fra begyndelsen skabt i de tre materialer: Aluminium, støbejern og kobber. Deraf navnet Trio.

Udover designklassiske gryder er Eva Solo også kendt for deres stegepander i høj kvalitet. I dette sæt medfølger to stegepander, der begge er med Slip-Let belægning. Stegepanderne er i rustfrit stål med lave, rundede sider, så det er nemt at anvende en spatel til at tage maden op med.

Stegepanderne er perfekte til at stegning af fisk eller andre "porøse" fødevarer, hvor slip-let effekten skal være optimal.

I uforgængeligt 18/10 ædelstål med tyk termisk bund der har en god varmefordeling. Med en indvendig Slip-Let belægning, hvor intet hænger i og hvor rengøringen går som en leg. Rustfrit stål er let at holde og bevares smukt i mange år.

Sættet kan anvendes på alle varmekilder, herunder også induktion.

  • 1 stk. stegepande Ø20 
  • 1 stk. stegepande Ø28 cm
  • 1 stk. kasserolle 1,1iter
  • 1 srk. gryde 2,2 liter
  • 1 stk. gryde 3,6 liter
  • Materiale: Rustfrit stål

Nilfisk højtryksrenser C 120.7-6

Højtryksrenser fra Nilfisk

Vejl. udsalgspris kr. 2.199,-

C 120.7-6 er din ultimative ledsager i haven og er en af de kraftigste i den kompakte serie med et maksimalt tryk på 120 bar. Denne højtryksrenser er utroligt nem at manøvrere med og gør underværker på let til moderat snavsede overflader.

Med C 120.7 kan du rengøre overflader op til 30 m2 på en time. Så kan du nemt gøre din mellemstore terrasse, dit hegn eller dine havemøbler klar til sommer. Den utroligt holdbare aluminiumspumpe gør, at dette er et produkt, der er bygget til at holde længe. Designet gør den nem at pakke sammen. Det automatiske start/stop-system sikrer en effektiv rengøring, og med Click&Clean-tilslutningen har du adgang til et væld af valgfrit tilbehør, der er designet til at forbedre din rengøringsoplevelse.

  • 120 max bar
  • Yderst slidstærk aluminiumspumpe
  • Rengøringshastighedsindeks: 30 m2/time
  • Valg af Gentle PR-dyser (trykregulering) eller Rough dyser (med kraftig effekt)
  • 6 m højtryksslange

Sèkan Håndklædepakke, medium, lys sand

Blødt håndklædesæt fra SÉKAN

Vejl. udsalgspris kr. 1.130,-

Nyd de blødeste og mest absorberende håndklæder - uden at gå på kompromis med komforten.

Håndklæderne er fremstillet af 100% GOTS- og Oeko-Tex certificeret bomuld i et 600 gram tykt frottéstof, der giver en helt vidunderlig følelse mod din hud.

Pakken består af:

  • 2 håndklæder i str. 30x50 cm
  • 2 håndklæder i str. 50x70 cm
  • 2 badehåndklæder i str. 70x130 cm
  • Farve: Lys sand
  • Materiale: 100% bomuld
  • GOTS- og OEKO-certificeret
GOTS-certificeret, Organic, CU 833178

Sékan Plaid, Lysegrå, 2 stk

Behagelig plaid i New Zealandsk uld

Vejl. udsalgspris kr. 2490,-

Hold dig varm og behagelig med SÉKANs tidløse plaid, der er fremstillet af 100% New Zealandsk uld af høj kvalitet. Ikke alene vil du holde dig dejlig varm, men du vil også føle dig omgivet af skyer, da hvert plaid har lige præcis den rette mængde fluffy tekstur.

Uld er naturligt varmt, slidstærkt og modstandsdygtigt. Det giver ikke kun en overlegen isolering på de kolde vinterdage, men de naturlige fibre er åndbare, hvilket hjælper med at regulere kropstemperaturen i både varme og kolde klimaer.

Uldstof har også en unik tekstur, der giver både blødhed og komfort. Desuden giver ulds fiberstruktur en fremragende modstandsdygtighed over for snavs, fordi den fanger lugtfremkaldende partikler, så dine plaider forbliver friske i længere tid.

  • Mål: 130 x 170 cm
  • Materiale: 100% New Zealands uld
  • Farve: Lysegrå
  • OEKO-certificeret
  • Woolmark
  • Gaven består af: 2 stk plaider i samme farve


Ecooking Luksus XL

Ekstra stor luksus gavepakke fra Ecooking

Vejl. udsalgspris kr. 2.907,-

I den pakke finder du et væld af lækre plejende produkter til din hud og hår.

Natcreme - 50 ml.

Natcreme er en ansigtscreme, der sikrer en langvarig fugtbalance i din hud, samtidig med at den udglatter og reducerer fine linjer. Når du bruger den hver aften vil den synligt reducere dybden af rynker i huden.

Rynker opstår fordi musker bliver overstimuleret. Argireline reducerer rynkedybden og virker ligesom botox på den måde, at den får musklerne til at slappe af. Én anden af de vigtige ingredienser er Trylagen, som booster kollagenen i huden og sikrer at din hud bevarer sit friske udseende.

Vegansk, dermatologisk testet, godkendt af Astma- og Allergiforbundet samt parfumefri

Dagcreme 50 ml.

Dagcremen er en ansigtscreme, der giver din hud masser af fugt og pleje, som holder hele dagen. Samtidig mindsker den fine linier og forebygger aldringstegn. Det er ingridiensen Hyadisine, der giver langvarig fugt, og som med det samme mindsker din huds linjer og giver den en glattere struktur på samme måde som hyaluronsyn.

Ingediensen Trylagen angriber de problemer, der opstår i alle faser af livet og giver din hud frisk fylde. Indeholder desuden hvedeekstrakt, solsikkeolie og sheabutter.

Vegansk, dermatologisk testet, godkendt af Astma- og Allergiforbundet samt parfumefri

Peel maske - 50 ml.

Peel masken peeler din hud med mælkesyre og glykolsyre, hvilket fjerner de døde hudceller og sætter hang i hudens kollagenproduktion

Syrene hjælper desuden hinanden med at udglatte huden og dermed reducere fine linjer og rynker. Dertil mindsker syrerne synliogheden af pigmentpletter og giver din hud et mere ensartet og friskt udtryk, mens den leverer en flot glød til huden.

Vegansk, dermatologisk testet samt parfumefri

Skintonic - 200 ml.

En særdeles forfriskende og opstrammende skintonic. Med sit høje indhold af E-vitamin, kan produktet skumme ved brug. Skintonic fjerner snavs fra huden samt plejer og fugter efter daglig rens.

Du kan også bruge din skintonic til at holde din hud fugtet i løbet af dagen, når du fx. har sidden længe foran en skærm, har været på stranden eller når du rejser.

Vegansk, dermatologisk testet, godkendt af Astma- og Allergiforbundet samt parfumefri

A-Vitamin serum

A-vitamin er noget af et multitalet, der stimulerer cellefornyelsen og øger kollagenproduktionen. Den sætter gang i en masse gode ting som at udjævne huden, minimere pigmentpletter, bekæmpe urenheder, udglatte og reducere fine linjer og mindske porer.

Vegansk, dermatologisk testet, godkendt af Astma- og Allergiforbundet samt parfumefri

Derma Roller

Dermarulleren er et effektivt værktøj til dig, der vil reducere fine linjer og udsætte aldringstegn. Den består af et nålesystem fordelt på 540 mikronåle og Derma rulleren forskønner din hud efter professionelle principper.

Når du behandler din hud med dermarulleren stimulerer du din hud, så den bevarer sin spændstighed og elasticitet. Du kan bl.a. andet bruge den på dit ansigt, hals og bryst. Er lavet til alle aldre.

Vegansk, dermatologisk testet, godkendt af Astma- og Allergiforbundet samt parfumefri

Body lotion - parfumefri - 300 ml.

En unik booster til din hud, da den gennemfugter og fylder fine linjer og rynker ud. Hyaluronsyre fugter din hud og arbejder i de nedre hudlag og derigennem giver den din hud et skud hyaluronsyre og kollagen, som vi mister med alderen.

Velegnet til alle hudtyper.

Vegansk, dermatologisk testet, godkendt af Astma- og Allergiforbundet samt parfumefri

Håndsæbe - 500 ml.

En håndsæbe, som renser uden af tørre dine hænder, de den indeholder plejende ingredienser som glycerin og sodium PCA

Den har en skøn duft af orange, lavendel og rose.

Vegansk og dermatologisk testet

Opvaskemiddel - 500 ml.

Et opvaskemiddel, der har en dejlig duft at blomster fra æteriske olie. Med opvaskemidlet kan du vaske alle former for tallerkner, grej og service skinnende rent, samtigt med at du skåner dine hænder.

Vegansk og dermatologisk testet

Gavebevis til WWFs arbejde for PINDSVINET

Giv din julegave til pindsvinet

Vejl. udsalgspris kr. 600,-

Med dette gavebevis støtter du WWF Verdensnaturfonden i deres arbejde med naturforbedrende projekter, hvor der skabes levesteder og mere natur til truede danske arter - herunder pindsvinet.

Med sine karakteristiske pigge er pindsvinet ét af de mest genkendelige dyr i Danmark. Det folkekære pattedyr er dog på vej op ad den danske rødliste, da alt tyder på, at den er i tilbagegang både på landet og i byområderne.

Pindsvinet er udbredt over hele Danmark og holder til i forskellige naturtyper for eksempel i udkanten af skove, i levende hegn, der omgiver græsmarker, i parker og haver.

Det engelske navn ”hedgehog” har arten fået fra de levende hegn (eng.: hedges), der var mellem marker i det præindustrielle landbrug, og som var oplagte levesteder. Disse hegn er mere eller mindre forsvundet i landskabet i takt med, at landbruget er blevet intensiveret.

Forskningen viser derfor, at pindsvin, i langt højere grad end tidligere, søger levesteder i forbindelse med menneskelig bebyggelse.

Pindsvin spiser især insekter som for eksempel løbebiller og ørentvister, men også bænkebidere, larver og regnorme. Snegle, ådsler og æg er også en del af menuen. Men fordi pindsvin primært lever af insekter, som også er i tilbagegang, er de pressede fra flere sider.

Med din donation er du med til at beskytte dyrelivet og naturen på vores planet. Sammen kan vi gøre en forskel og sikre en bedre fremtid for pindsvinet og andre vilde arter både herhjemme og globalt.

En naturgave til pindsvinet inkluderer et smukt grafisk diplom. Det er en tankevækkende gave, der kan printes ud og pryde væggen eller gives som en hjertevarm gave.

  • Værdi: 600 kr
  • Donationen gives til WWF Verdensnaturfonden




kvartalsbonus

Sådan fungerer gavebeviser fra Lomax

  1. Du vælger en priskategori efter ønske. Du kan se, hvilke gaver der knytter sig til hver kategori, ved at klikke på dem.
  2. Du vælger og om du vil have gavebeviset tilsendt som et fysisk gavebevis eller leveret digitalt på mail. Du vælger herefter den uge, som du ønsker at modtage gaverne i, samt hvor du ønsker dem leveret. Du har også mulighed for at vælge, om gaverne skal pakkes ind.
  3. Vi sender gavebeviserne til dig, og du deler dem ud til dine medarbejdere. 
  4. Medarbejderne går til vores gaveside, indtaster den personlige kode fra gavebeviset og vælger deres gave.
  5. Gaverne bliver leveret i den uge og på det sted, som du har valgt.

Støt udsatte børn gennem køb af gavebevis

Alle børn fortjener en hverdag med glæde og trivsel. Desværre er der også i Danmark børn, som oplever mobning, ensomhed og mistrivsel. Det vil vi gerne – sammen med dig – gøre noget ved, og derfor har vi lavet en ordning, hvor vi som virksomhed donerer 10 kr. til Julemærkehjemmene, hver gang du køber et gavebevis hos os. Det betød, at vi i 2022 kunne overbringe mere end 150.000 kr. til det vigtige formål, hvilket vi var både stolte og glade over.

Vi håber, at vi i fællesskab kan donere endnu mere i 2023 og frem!

Vil du vide, hvad vi ellers gør for at støtte gode formål? Så besøg vores CSR-side, hvor du blandt andet kan læse om vores mange gode projekter og sponsorater. 

Julemærkehjemmene

Gavebeviser

Giv et vælg selv gavebevis i firmajulegave, og få gladere kolleger i december. Se vores udvalg af eksklusive firmajulegaver til medarbejdere her på siden, og vælg et gavebevis i den priskategori, der passer til dit budget. 

Har du valgt den rigtige firmajulegave i år?

Det spørgsmål stiller mange virksomheder sig selv år efter år, og med god grund. For det kan være svært at finde de rigtige firmagaver og julegaver til medarbejdere, og særligt lige den firmajulegave, der spreder smil og gør alle kollegerne glade den 24. december.

Den problematik kender vi alt til hos Lomax. Netop derfor har vi gjort det ekstra nemt for dig, at vælge den perfekte firmajulegave til dine medarbejdere. Og løsningen er simpel, lad medarbejderne vælge julegaven selv med et gavebevis.

Derfor er gavebeviser den perfekte firmajulegave

Firmajulegaver 2023, hvad skal du egentlig vælge? Er du i tvivl om firmajulegaven i år, så overvej om ikke dine kolleger har fortjent et betænksomt gavebevis til jul. Over de senere år er gavebeviser, gavekort og vælg selv gaver blevet populære som aldrig før. Derfor vælger mange virksomheder i dag at give gavebeviser til jul.

Med et gavebevis fra Lomax giver du dine medarbejdere muligheden for selv at vælge firmajulegaven, så de får lige den julegave de ønsker sig. Her kan de frit vælge blandt en lang række udvalgte og flotte firmajulegaver.

Og hvad enten de foretrækker lækkert design til hjemmet og elektroniske gadgets eller ønsker sig oplevelsesgaver, nyt udstyr til køkkenet eller selvforkælelse i lange baner, så kan gavebeviserne benyttes til netop det.

Forkæl kollegerne med adgang til eksklusive gaver

Leder du efter vælg selv firmajulegaver der tager kegler hos alle kollegerne i december? Så forkæl dine medarbejdere med et gavebevis, så de selv kan vælge præcis den julegave der skal ligge under træet.

Hvert år udvælger og sammensætter Lomax' gaveansvarlige ekspert, et helt særligt og nøje udvalgt sortiment af eksklusive firmajulegaver for hver priskategori af vores gavebeviser.

Det betyder, at dine medarbejdere uanset hvilket gavebevis du vælger, altid får adgang til et eksklusivt sortiment af gaver i høj kvalitet fra førende og kendte brands, både danske og internationale.

Hold budgettet med et gavebevis og få ros af chefen

Skal kollegerne have ekstra store julegaver i år eller har du et stramt budget der skal overholdes? Bare rolig, når du bestiller gavebeviser hos Lomax, vælger du samtidig også hvilken priskategori du ønsker.

Og du behøver ikke bekymre dig om beskatning af julegaven.

Her kan du frit vælge mellem vores gavebeviser i 7 forskellige priskategorier, samt en kategori med omtanke-varer. På den måde kan du nemt og hurtigt finde lige det gavebevis der passer bedst til dit budget.

Uanset hvilken priskategori du vælger, og uafhængigt af om du shopper julegaver på et smalt eller stort budget, så indeholder alle de forskellige priskategorier masser af lækre firmajulegaver.

Med et gavebevis behøver du heller ikke bekymre dig om hvorvidt dine medarbejdere bliver beskattet af deres firmajulegaver. Hvis du ikke har givet dem andre gaver i løbet af året, så er der helt styr på det. Skulle du alligevel have lyst til at blive klogere på emnet? Så få et overblik over beskatningsregler for firmagaver her.

Er det svært at finde firmajulegaver? Giv et gavebevis!

Mange ved hvor svært det kan være at finde en firmagave til den nærmeste kollega eller en personalegave når der er jubilæum, men at finde firmajulegaver til alle i organisationen er decideret umuligt.

Det er også én af grundene til at flere og flere virksomheder vælger de populære vælg selv gavebeviser til jul. På den måde kan du nemt handle alle firmajulegaver ét sted, og slipper for at skulle stresse rundt og jage gode tilbud.

Gør som mange andre virksomheder, og vælg i stedet den nemme og hurtige løsning på problemet med et gavebevis, den perfekte medarbejdergave midt i julens trængsel og alarm.

Bestil dine gavebeviser nu

Indrømmet, firmajulegaver til ansatte kan være en ren jungle at finde rundt i, men vi tilbyder dig gerne en hjælpende hånd. Bestil dine gavebeviser til jul allerede nu, og undgå stress og bekymringer over firmajulegaverne.

Og ønsker du hjælp til indpakning og levering af gaverne? Bare rolig, vi sørger for at dine vælg selv firmajulegaver bliver pakket pænt ind, og leveret lige til døren hos den enkelte medarbejder eller samlet i virksomheden, uanset hvad du foretrækker.

Med andre ord, DU bestemmer, og så vi sørger for alt det praktiske - nemmere bliver det faktisk ikke!